Ondskap og dyreplageri!

Nei. Forsåvidt er dyreplageri et altfor mildt ord. Det disse menneskene jeg skal omtale i dette innlegget driver på med er ikke dyreplageri. Det er torturering av verste sort. Jeg velger også å linke til bilder av ondskapen, men jeg vil advare på det STERKESTE mot å se på bildene. Iallefall om du har en sart sjel og er glad i dyr. Det kan bli for mye for de fleste.
Selv er jeg fortsatt uvel etter å ha sett disse bildene tidligere i dag. Jeg angrer. Uansett. Here we go.

(Hjertet mitt gråter for de stakkars dyrene)


Det er visst en ny "trend", en eller annen sinnsyk fetish, eller noe i den duren som sniker seg rundt på nettet akkurat nå.
Dette kalles "animal crush videos". Damer tar på seg høye stiletthæler, legger dyr på bakken, (små kattunger, hunder de har knyttet sammen bein og teipet munnen igjen på, kaniner, you name it) og trør stilettene inn i kroppene på dyrene mens de klynker seg inn i døden. Uten noen tvil er dette det styggeste jeg har sett. Det verste jeg har sett og det mest grusomme jeg har hørt om. Filmene er ikke ulovlige, av en eller annen grunn dukker flere slike opp på nettet og det blir ikke stoppet.

crush03
(Klikk på bildet på eget ansvar. Jeg anbefaler å la være.)

At noen kan gjøre slike ting mot dyr er for meg HELT ubeskrivelig kvalmt. Og jeg blir oppriktig lei meg for at dyrene pines til døde på denne måten. Jeg hadde aldri klart å se slike mennesker inn i øynene, mennesker som mishandler dyr på det groveste burde virkelig bli lynsjet. Jeg skulle ønske man kunne gi de samme type behandling tilbake. Da kunne de fått smake sin egen medisin. Når man er i stand til å gjøre slikt mot små dyr, uten engang å reagere LITT. Hvordan er man da som medmenneske? Hva er de i stand til å gjøre mot barn eller mennesker de har rundt seg? Jeg blir livredd slike mennesker. Og jeg håper virkelig folk får øynene opp og stopper dette FAENSKAPET!

HER
kan du melde deg inn i ei gruppe på facebook som også linker til en underskriftskampanje for å få stoppet slik tortur av uskyldige og vakre dyr. MELD DEG INN! Og få alle venner og kjente bevisst på dette grusomme som foregår.

7 kommentarer

Alexandra Cathrine

02.07.2009 kl.15:54

Mennesker er ondskapsfulle dyr.

Prinsesse Grønn

02.07.2009 kl.15:59

Det har du VELDIG rett i, Kya.

Trude

02.07.2009 kl.18:20

Æ læste de tre første setningan, så begynte æ å skrike og klarte ikke å les videre. Æ skjønne ikke at det finnes sånne menneska, det kjennes ut som at æ dør sakte, sikkert og pinefullt inni mæ når æ tenke på at det faktisk skjer sånt på den her jorda. Herregud, det fins bare ikke ord.

Prinsesse Grønn

02.07.2009 kl.19:47

Trude: Va jo ikke meninga at du skulle bynn å skrik. Æ syns hele greia va så sykt rystanes at æ måtte blogge det ut av mæ. Klemme masse på dæ - å håpe du ikke dør så veldi. For da blir æ trist. *hjerte*

Trude

03.07.2009 kl.17:44

Ikke tenk på mæ, æ overleve nok :)

Trude

03.07.2009 kl.17:45

Det skulle også stå: E bare så overfølsom når det kommer til dyr som pines - det e nok de fleste. Herregud, stakkars dyran, de har jo ikke gjort nå for å fortjene det :/

Sylvia - InterPals

14.03.2013 kl.21:16

Ja, det er alltid trist med mennesker som er vonde mot dyr. Grusomme mennesker som spydder haelene gjennom smá dyr. En skulle ónske en var i naerheten til á stoppe det der og da.

Skriv en ny kommentar

hits