Kan ikke tro det.

Michael Jackson - Heal the world

De siste dagene har jeg brukt mye tid på å se gjennom konserter og intervjuer med herr Jackson.
Rett og slett fordi jeg følte jeg trengte å finne ut mer om han. Og etter å ha brukt disse timene på å leite gjennom timevis med filmmaterialer har jeg kommet fram til en del ting.
For det første kan jeg ikke SKJØNNE at NOEN kan tro denne mannen har vært slem mot barn.
Bare ved å se filmen jeg har lagt inn her burde ALLE se at mannen ALDRI kunne gjort noe stygt mot barn.

Han hadde en utrolig barnlig sjel. På meg virket det som han de siste årene sine valgte å ta igjen barndommen han mistet som ung gutt. Det virker som at han levde ut barndommen sin gjennom å hjelpe barn som har det vanskelig.
Han elsket vannkriger, karuseller, dyr, latter. Han var rett og slett et barn i en voksen kropp. Et barn med ENORM innsikt og en hjertevarme og godhet jeg tror har truffet en hel verden.
Jeg forstår veldig godt at fansen hans var "besatt" av denne mannen. Hans vesen og liv fascinerer meg helt utrolig mye. Han hadde noe STORT ved seg.
En aura eller en utstråling som virket så åpenhjertig og ekte at jeg ikke kan se for meg at det fantes et eneste vondt bein i kroppen hans.
Jeg vil alltid ha en plass til Michael i min musikkverden. For meg var han et geni. Og en god mann.
Det forandrer seg ikke, uansett hva slags dritt folk vil grave fram om han.

5 kommentarer

♥MARIA M

01.07.2009 kl.17:33

RIP MJ:(

Prinsesse Grønn

01.07.2009 kl.18:03

Fantastiske mannen. *hjerte*

Siri Piri

02.07.2009 kl.00:22

Ikke sant, Pia mi! Ååå, æ blir så irritert når folk bare "kanke folk hold kjæft om han at e døu" - EH, NÆJ! Uvitende småonga. Alt han Michael gjor kommer ALDRI til å gjøres ijæn, vi kommer aldri til å få et så stort ikon ijæn. D FINS ikke ikona idag, ingen Elvis, ingen Queen eller The Beatles, å VÆRTFALL ingen Michael Jackson. D e for mye musikk nu, å altfor mange døgnfluer. Vi har INGEN artista den dag idag som æ trur kommer til å fortsatt være like populær om say, 20-30 år. D går ikke. Pussycats Dolls på radioen om 20 år? Nope. Æ e gla du e enig me mæ, Pia :) *hjerte* til dæ å ;)

Prinsesse Grønn

02.07.2009 kl.11:09

WORD! Siripiri min, akkurat nu elske æ dæ enda litt mer enn æ vanlivis gjør. Du har så sinnsykt rett i det du sir. Å æ NEKTE å slutte å snakke om han. Å æ NEKTE å tru han va ond. Så det så. Enkelt å greit. Love you.

Sylvia - InterPals

14.03.2013 kl.21:03

Det beste er á tenke pá alt det positive som kom fram ved alt det han gjorde mens han fortsatt levde, ogsá all den gode musikken og dansinga. Jeg digger fortsatt mye av musikken hans.

Syns ná at det er fortsatt en del artister som lever den dag i dag som er omtrent pá samme nivá som Michael Jackson. Tina Turner, Eric Clapton, Bryan Adams, Eros Ramazotti, og flere andre som fortsetter med á bli hórt pá i dag og.

Skriv en ny kommentar

hits