For evig. Og alltid.

love02

Jeg har nå vært sammen med kjæresten min i over åtte måneder. De beste åtte månedene i mitt liv. Og for hver dag som går faller jeg mer og mer for denne fantastiske gutten. Jeg blir stadig mer forelska. Jeg elsker han mer hele tiden.
Uten han ville jeg gått meg vill i en ensom og trist verden. Jeg hadde ikke sett sol, kjent varme, jeg hadde ikke vært glad i den jenta jeg er. Jeg hadde ikke BLITT den jenta jeg er den dag i dag. Den jenta jeg er så glad for at jeg er. Jeg kan virkelig takke kjæresten min for alt godt jeg nå føler for meg selv og livet.

love03

Før jeg møtte kjæresten min sleit jeg med å finne en mening med livet. Jeg følte vel egentlig ikke at jeg levde. Jeg bare var her. Fordi jeg måtte. Jeg levde ikke for meg selv, men for menneskene jeg hadde rundt meg. Jeg så ingen verdi i den jeg var og det jeg gjorde. Men etter at jeg fikk min kjære inn i livet mitt forandret alt seg. Jeg ble en helt annen. Jeg fikk et helt annet syn på verden. Alt ble så mye finere. Så mye mer verdifullt og godt.

love05

Jeg var ei sånn jente som aldri kunne forestille meg å bli avhengig av et annet menneske. Men det er ikke så lett å styre sånne der forelskafølelser. Nå TRENGER jeg gutten min i livet mitt. Jeg kan ikke, uansett hvor mye jeg prøver, forestille meg et liv uten han. Ikke vil jeg det heller. Det er en for grusom tanke. Det er veldig godt å elske en gutt så mye at jeg vil dele hele mitt liv med han. Det er ingen som har klart å vekke så sterke følelser i meg før. Og han behandler meg så utrolig godt. Han er den eneste som har fått meg til å føle meg som ei vakker prinsesse. Og han gjør det hver eneste dag. For meg er livet med han det eneste jeg kan forestille meg. Han er i alle mine drømmer og tanker om framtida. Det er bare sånn det SKAL være. Vi skal være sammen. Noe alternativ finnes ikke.

love06

Siden vi visste at vi gikk inn i et avstandsforhold fra dag en så har det ikke vært for vanskelig å takle. Selvsagt er savnet der hele tiden, noen ganger veldig sterkt, andre ganger går det bedre. Det verste er de første dagene etter at vi reiser fra hverandre. Da sliter jeg hardt med å takle avstanden. Jeg tenker på min kjære hver eneste dag, fra morgen til kveld. Han er i tankene mine i alt jeg gjør. Og svært mye får meg til å tenke på han. Det kan være alt fra en fin sang til minnet om noe han har sagt eller gjort. Jeg elsker gutten min så hinsides alt. Og jeg elsker å tenke på han. Drømme meg bort i tanken på alt det fine vi har sammen.

love11

Jeg oppdager stadig nye ting og sider ved elsklingen min. Jeg elsker å se nye sider av han. Høre nye historier om han. Det er så godt å føle at jeg blir bedre og bedre kjent med han. Jeg føler meg så enormt heldig som har en så nydelig kjæreste. Og jeg suger til meg alt av informasjon om han. Han er allerede min aller beste venn - og jo mer jeg blir kjent med han, jo mer trygg føler jeg meg, jo mer elsker jeg han. Han bor dypt inne i hjertet mitt og har så mange sider ved seg som jeg beundrer, så mye som gjør meg stoltest på jord over å få være hans jente.

love14

Jeg kjenner jeg er heldig som har fått en så nydelig kjæreste så tidlig i livet. Det vil si at vi har et helt liv framfor oss som vi kan fylle med minner og opplevelser - sammen. Men uansett hvor mye tid vi har og får sammen, så vil det aldri være nok. Jeg får ikke nok av gutten, av kyssene hans, kjærtegnene, de fine ordene, varmen, omsorgen, humoren, tryggheten jeg føler når jeg er nær han. Jo mer jeg er med han, jo mer jeg ser av han, jo mer vil jeg ha av han. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor viktig han er for meg. Jeg som før ikke frykta døden fordi jeg følte jeg personlig ikke hadde noe å tape, jeg er nå villig til å kjempe med nebb og klør for å holde meg i livet slik at jeg får så mye tid med kjæresten som overhodet mulig.

12

Jeg vil alltid være jenta di, kjæresten min. Jeg er så enormt stolt over at du har valgt meg som di jente. Og jeg vil bruke hver dag på å få deg til å skjønne at det valget var det riktige.
Om det finnes noen her på jorda som fortjener å bli behandlet som en prins, da er det du. Jeg skal alltid være god med deg, du skal ikke få lov til å glemme hvor høyt jeg elsker deg, eller hvor mye du egentlig betyr for meg.
Det finnes ingenting her i verden som skal få lov til å skille oss. Jeg er villig til å gi og ofre enormt mye for oss. Forholdet vårt er det viktigste og ikke minst det vakreste jeg har i livet mitt. Du er grunnen til at jeg står opp om morgenen, grunnen til at jeg legger meg om kvelden med en glede i meg og at jeg ønsker dagene velkommen.
Jeg lærer nye ting om meg selv hele tiden, og gjennom dine følelser for meg har jeg gradvis lært meg å elske. Og jeg har forstått at meningen med livet er å elske og bli elsket igjen.
Uansett hvilke hindringer vi møter framover, vil jeg være her for deg. Jeg vil støtte deg, holde deg oppe om du mangler styrken til å stå, støtte deg om du trenger hvile, tørke tårene dine om du føler for å gråte. Jeg gir deg ALDRI opp.
Du er på enormt mange måter det beste som noensinne har hendt meg. Og jeg er så heldig som har deg.
Jeg gleder meg til framtida med deg, min nydelige skatt. Du er mitt alt. For alltid.

Elsker deg for evig. Din for alltid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits