Mr. Cash!

p2322366i1l

Klokka 00:05 i natt viser NRK1 programmet "Johnny Cash At Folsom Prison". I programbeskrivelsen står følgende:

"Musikkdokumentaren tar utgangspunkt i de to historiske konsertene Johnny Cash holdt 13. januar 1968, og som gjorde ham til en verdensstjerne gjennom plateutgivelsen av live-opptakene. Ingen filmteam fikk dokumentere konsertene, men fotograf Jim Marshall slapp inn. I tillegg har man benyttet biografiske lydopptak, animasjon, intervjuer med innsatte, familie og bandmedlemmer. Møt "the man in black" - countrystjernen som var en forkjemper for fengselsreformer i USA."

Jeg skal iallefall få med meg dette, da herr Cash er en av mine største favoritter innen musikken. En mann som i mine øyne er større enn Elvis og som for alltid vil være udødelig. Jeg er hodestups forelska i stemmen til Johnny. Og historien om hans liv er svært fascinerende. Om noen av dere mot formodning IKKE har hørt sangene til Cash, da må dere først og fremst skamme dere. Og så KREVER jeg at dere tar dere tid til å lytte til den GENIALE musikken denne mannen har laget. Han er en av mine store helter. Og min drøm er at jeg en gang på den andre siden får oppleve han Live. <3

johnnycashum14

3 kommentarer

Alexandra Cathrine

30.05.2009 kl.14:01

Johnny Cash er og var en av de beste.Jeg elsker musikken hans

Trude

30.05.2009 kl.15:41

Følte for å dele en litt syk historie når vi først va inne på temaet "Johnny Cash":En gang i 6. klasse hadde ei vænninna av mæ vært i syden, og ho fortalte at det va en kjendis som eide hotellet dæm bodde på. De hadde prata masse med han, blidd kjent med han, liksom. Når æ da sporte ka den her kjendisen het, svarte ho: "Æ vet ikke, men navnet hannes e kontant på engelsk..". Æ nærmest klikka. Her sto et menneske som hadde møtt The Man, og ho visste det ikke engang! Æ døde litt inni mæ, samtidig som æ ble gla, for æ va i inndirekte kontakt med selveste Johnny Cash. Men æ e helt enig i at musikken hannes e genial, han e virkelig nå for sæ sjøl. :)

Prinsesse Grønn

30.05.2009 kl.20:06

Trude! Æ trur æ hadde kaldkvælt det menneske som hadde møtt han Cash uten å være klar over for en storhet dem har vært i kontakt med!!! OMG! Musikken hannes å han som person va å e bare enormt genial. :) Æ e litt forelska.

Skriv en ny kommentar

hits