Hypotyreose.

Jeg fikk påvist lavt stoffskifte for flere år siden. Etter en svært frustrerende periode der jeg sov seksten-sytten timer i døgnet og såvidt klarte å krabbe opp trappa før jeg var dødelig sliten. Mamma var minst like frustrert som meg, hun sendte meg til legen. Og etter en blodprøve fikk jeg altså beskjed om at stoffskiftet mitt var på bærtur. Dette var ikke særlig dramatisk. Jeg begynte på Levaxin. Og etter kort tid fikk jeg tilbake energien, og søvnbehovet normaliserte seg.
Siden da har stoffskiftet holdt seg på et normalnivå, noe som har vært veldig greit.
Men nå mistenker jeg at noe er galt igjen. Jeg sover ekstremt mye og er trøtt de timene jeg ikke sover. Jeg har forstyrrelser i menstruasjonen, jeg har ødelagt hår og hud, jeg har null apetitt, men går opp i vekt. Jeg er giddaløs og blir sliten av å se ut av vinduet. Sånn omtrent. Så jeg bør vel komme meg ned på legekontoret en tur for å gi fra meg noen dråper blod.
Kanskje må medisinene oppjusteres litt. Sukk. At ikke denne kroppen min kan oppføre seg innimellom. Jeg har lyst å kaste meg selv på søppeldynga innimellom.

2 kommentarer

Kristina Andersen

29.05.2009 kl.10:38

Heisann! Skal du på bloggcampen 2009? Trykk på linken på siden min, og du kommer til påmelding.Håper å se deg!

Prinsesse Grønn

29.05.2009 kl.10:55

Har ingen planer om noen bloggcamp, nei. :)

Skriv en ny kommentar

hits