Torsdag kveld fra Nydalen.

Tv2 driter innimellom seg så loddrett ut at de bør få tilsendt cirka tredve paller Pampers i uka.
Men de har ALDRI bæsja så enormt på leggen som det de gjorde da de valgte å satse på "Torsdag kveld fra Nydalen".

ani305581

Jeg vil aldri noensinne ha respekt for noen av disse menneskene igjen - etter at de frivillig har valgt å være en del av denne "storsatsningen". Gjesteprogramlederne er unnskyldt til en viss grad. Dette fordi vi bor i et lite land, kjendisene må jo gripe de sjansene de har til å tjene noen grunker. Men det betyr ikke at det på noen måte står respekt av å stille opp i slikt møkk som dette.
Jeg har prøvd å pine meg gjennom programmet et par ganger, av den enkle grunn at jeg bare har nrk og tv2 å velge mellom - og nrk har ikke til enhver tid program som engasjerer meg.
Uansett. Dette såkalte humorprogrammet er så til de grader tragisk at jeg kjenner jeg får utslett over hele kroppen av det. Jeg har ikke så mye som dratt på smilebåndet en eneste gang av noe av det de driver med i dette programmet.
Det jeg syns er trist er at tv2 faktisk fortsatte å sende programmet etter første program var på skjermen. Hva i all verden får de til å innbille seg at det finnes NOEN i det langstrakte landet vårt som liker dette?
Jeg tar det som en fornærmelse at tv2 mener dette skal få folk til å le. I så tilfelle er jeg glad jeg ikke er folk. Nemlig.
Nei, få tilbake Torsdagsklubben. Eller aller helst Numb3rs. Og send gjengen fra Nydalen til et eller annet krigsrammet område. Og be de ta med seg Hack i samme slengen. Knurr.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits