Min elskede Pingu.

penguin


Jeg er ikke ei jente som tror på Gud. Jeg har ikke et nært forhold til noen form for religion. Men det jeg nå er heldig nok til å dele med min elskede - er virkelig noe som får meg til å tenke at det må finnes en høyere makt enn oss mennesker.
Kan det være skjebnen? Kanskje er det en slags Gud? Eller skytsengler som gir oss gaver vi må omfavne for å føle oss levende? Kan det være at det bare var tilfeldig at vi den augustdagen fikk kontakt med hverandre?
Uansett hva det var som førte oss sammen så er jeg evig takknemlig. Jeg har fått gleden av å møte han jeg er sikker på at jeg vil dele hele livet mitt med. Jeg har nå den gutten i livet mitt som jeg aldri trodde jeg kom til å finne.
En prins som har reddet meg på så mange måter at det nesten er vanskelig å tro på.
Han fikk meg bort fra mørke tanker om å avslutte livet. På grunn av han har jeg for første gang i livet klart å se for meg en framtid for meg selv. Der jeg tidligere bare har tenkt på hvordan jeg skal komme meg gjennom dagen idag - har jeg nå en drøm om hvordan livet mitt vil være om ti år, om tjue år. Og i alle mine bilder og tanker om framtiden så er min elskede ved min side.

lovepenguins

For meg er min kjæreste ikke bare en kjæreste. Han er min aller beste venn. Min engel. Min elsker. Min sjelevenn. Min tvilling. Han er alt godt i meg. Han er grunnen til at hjertet mitt banker slik som det gjør. Han er min lykke i livet. Han er varme på kalde dager. Han er den som får tristheten min til å forsvinne, bare med et blikk og et kyss. Han er stoltheten i meg. Han er den jeg kan takke for livet mitt den dag i dag. Og i samme slengen vil jeg takke han for at han har latt meg bli den jenta jeg alltid har ønsket å være.
Alt han presterer er med på å gjøre så jeg elsker han mere. Han er den smarteste gutten jeg noensinne har hatt gleden av å kjenne. Og jeg er sikker på at han vil nå alle mål han setter seg. Han har en ståpåvilje som jeg virkelig beundrer. Og han er ikke den som gir seg om han finner ut at det er noe han skal klare. Han har så mye godt i seg. Så mange sider jeg virkelig ser opp til, som jeg er så stolt av at jeg til tider holder på å eksplodere. <3 Han kan mer enn noen andre jeg kjenner. Og han bruker ikke kunnskapen sin på en overlegen måte. Han lærer meg nye ting hele tiden. Og jeg elsker det faktum at han ikke ser ned på meg - ikke ser på meg som ei dum jente. (Selv om jeg absolutt har mine dumme øyeblikk.)
Vi er utrolig heldig som får oppleve noe så fint som det ekte kjærlighet er.
Jeg ser på det vi har som en belønning for at jeg har kommet meg så langt som dette i livet mitt.
Jeg skjønner nå hvorfor jeg fortsatt er her.
Takket være deg og den du er så har jeg innsett at meningen med livet er å få elske deg.

5457066valentinespenguinsiloveyou

Jeg har aldri hatt troen på kjærligheten. Eller. Jeg har aldri trodd kjærligheten ville besøke meg. At den ville bli en viktig del av mitt liv, det var utenkelig for meg. Nå er det noe helt annet. Nå er kjærligheten det viktigste i livet mitt. Det fineste jeg har og den mest naturlige siden av meg. Jeg kunne aldri forestilt meg å være uten kjæresten min. Uansett om jeg hadde hatt et ønske om å slutte å elske han så hadde jeg aldri fått det til.
Følelsene jeg har for min elskede er det fineste jeg noensinne har kjent på. Forholdet vårt har vekket enorme følelser i meg. Følelser som vanligvis ville skremt livet av meg. Men det skremmer meg ikke i det hele tatt. Det er faktisk deilig. Hver dag våkner jeg med et smil, et smil fordi jeg er jenta til gutten i mine drømmer.
Han har fått meg til å innse at verden faktisk er full av godhet, av fine farger, varme, godhet, forelskelse.
Jeg trodde egentlig ikke at jeg kom til å oppleve å elske noen så høyt som jeg elsker min kjære. Ikke nå, ikke noensinne. Kanskje kunne jeg finne en jeg kunne leve med, men aldri en som kunne forstå meg, som kunne godta alt jeg er.
Kjæresten min er den jeg ikke kan leve uten, han forstår meg bedre enn jeg selv gjør - han godtar meg ikke bare, han elsker meg for den jeg er. Jeg er virkelig den heldigste jenta av alle. <3

9e1250e774becc4c181ca28fe0e697ed

Jeg hadde aldri trodd jeg ville få oppleve en så sterk kjærlighet. Dette er ikke bare en forelskelse. Dette er det sterkeste og fineste jeg har tatt del i. Jeg ville ikke byttet dette bort mot all verdens rikdom. Det er dette som er livet. Jeg kan aldri være uten han. Jeg vet det kan være farlig å være så forelska, så avhengig av et annet menneske. Men jeg syns ikke dette er skremmende i det hele tatt. Jeg har aldri vært så lite redd noensinne. Følelsene mine for gutten min er det fineste jeg har. Alt han elsker meg akkurat som jeg er, med alt jeg har av feil og mangler, at han ikke på noen måte ser ned på meg eller dveler ved det negative ved meg, at han alltid får meg til å føle meg som den vakreste og beste prinsessa på jord,det gjør meg så sikker på det vi har. Jeg VET at vi skal dele framtida, at vi skal være sammen gjennom alt godt og støtte hverandre gjennom det som er vondt. Og vi kommer styrket ut av alle utfordringer vi snubler over. Hvordan kan noe så fint som dette skremme meg? Han har ikke bare fått meg til å bli glad i den jeg er, han har fått meg til å bli glad i livet. På grunn av han vil jeg leve, jeg har troen på meg selv og livet, den troen er virkelig det største og fineste noen har gitt meg.

img47fcc34fd4c8e

Nå holder kjæresten min på med en heavy eksamenstid. Og jeg prøver så godt å støtte han. Jeg er jo redd han skal slite seg helt ut. Så jeg vil så gjerne være der å ta vare på han. Siden det fysisk er vanskelig så prøver jeg så godt jeg kan å få han til å se seg selv gjennom mine øyne. Jeg er så stolt av alt han får til! Om bare noen uker er vi sammen igjen. GRATULERER MED SOMMERJOBB, KJÆREST. Dette kommer til å bli den fineste sommeren noensinne.
Bare det at jeg får dele den med gutten min gjør at jeg er sikker på at denne sommeren vil bli nydelig minneverdig.
Jeg elsker deg så mye, kjæresten min. Og jeg lover at jeg både nå og i framtiden vil være din støtte, din beundrer, din kjæreste. Jeg skal gjøre alt for å se deg lykkelig. Jeg vil alltid være stolt av den du er. Om du er usikker eller utrygg ønsker jeg å være den som gjør deg trygg og sikker. Er du trist eller glad vil jeg uansett være der for deg, for å tørke tårene dine og for å dele gledene med deg. <3
Jeg elsker deg. Ikke bare noen sider av deg, jeg elsker ALT ved deg. Det finnes ingenting ved deg som jeg kunne tenke meg å forandre. Jeg vil bare hjelpe deg å være den gutten du ønsker å være.
Du gjør meg lykkelig hver dag, vennen min. Og for dette og alt annet du gir meg er jeg evig takknemlig.
Jeg kan ikke tenke tanken på et liv uten deg. Jeg kommer til å elske deg hele livet.
Takk for at du er min kjæreste pingvin. Jeg vil alltid være jenta di. Jeg vil alltid se på deg som den drømmeprinsen du  faktisk er. Ingen kan noensinne ta din plass i livet og hjertet mitt. <3
For meg finnes det kun en gutt, en kjærlighet, det er deg og vår kjærlighet.
ELSKER DEG.
Og jeg er så stolt av deg!

2 kommentarer

larsvegard

20.05.2009 kl.20:34

Jeg setter utrolig pris på evnen din til å støtte meg uten å legge mer press på meg enn det jeg gjør selv. Nettopp det at jeg kan stole på at du elsker meg og støtter meg uansett er noe av det viktigste når det gjelder å gjøre meg trygg på det vi har sammen.

Prinsesse Grønn

20.05.2009 kl.20:38

Jeg vil alltid være her for deg. Aldri kunne jeg finne på å slutte å være stolt av det du oppnår. Alt du gjør og alt du er får meg til å elske deg mer og mer. ;-*

Skriv en ny kommentar

hits