Latterfavoritten.

Jeg har en forkjærlighet for gode komiserier. Generelt er jeg nok over gjennomsnittet glad i diverse serier som strømmer ut av tv-skjermen uke etter uka. Men denne serien hadde jeg ikke hørt om før den elskede kjæresten min introduserte meg for den da jeg var hos han for en tid tilbake. Det er en av grunnene til at jeg elsker han så hodestups mye. Han har god smak når det kommer til det meste. Han vet hva som får meg til å le, han vet om ting kommer til å engasjere meg eller provosere. Han kjenner meg ut og inn. Og det er utrolig befriende å vite at han omtrent kjenner meg bedre enn det jeg gjør. Jeg er ikke redd for å miste meg selv - fordi jeg nå er sikker på at han ville funnet meg fort som fy om det mot formodning skulle skje. Uh. Nå roter jeg meg inn på en eller annen blindvei. Jo, han fikk meg til å se en episode av denne komedien jeg ikke hadde fått gleden av å oppleve før. Og snakk om genialt. Det finnes få serier som så til de grader har fått meg til å le.
Nå snakker jeg om The Big Bang Theory.
Hovedrollene er fordelt på fire nerdegutter og ei veldig pen frøken.
To av nerdeguttene bor sammen og oppdager en dag at en meget pen jente flytter inn rett over gangen. To av nerdenes ganske så nerdete kompiser er til stadighet innom og på et eller annet vis utvikles et snålt vennskap mellom prinsesse vakker og de fire nerdene. Her snakker vi om kvalitetshumor. Jeg kan le meg skakk av de til tider svært manglende sosiale antennene til gutta, eller frøkna som ikke alltid viser en overlegen iq.


6a00fae8e7a002000b0110166b7c9e860d500pi

Om du ikke har vært heldig nok at du allerede har oppdaget denne serien så må jeg bare få anbefale den på det varmeste og det sterkeste. Vel og merke om du er like sær som jeg er. Noe som kan være tvilsomt. Men om du ikke trekker litt på smilebåndet av karakterene i denne serien, da må jeg bare si at du bør kjøpe deg humor på postordre rasende fort. Nemlig. Ikke fordi du har dårlig humor om du ikke deler min humor, men fordi du har dårlig humor om du ikke gjenkjenner kvalitet når den hopper opp og klasker deg i bakhodet.
Jeg har kastet meg over denne serien på SurfTheChannel nå. (Sånn er det når tv-apparatet kun tar inn nrk og tv2, da må man ty til internettet for i det hele tatt ikke å dø av kjedsomhet til tider.)
Uansett. Gi serien en sjanse. Den er definitivt verdt det. Kos deg! Og le hjertelig! Det gjør iallefall jeg hver eneste gang jeg ser en episode med denne genistreken av en serie.

thebigbangtheory

2 kommentarer

larsvegard

18.05.2009 kl.17:17

Jeg elsker tanken på at humoren din er nesten like nerdete som min :-*

Prinsesse Grønn

18.05.2009 kl.20:37

:D Jeg er bare sånn. ;) Og du får meg til å le, det er godt. Jeg elsker å le sammen med deg. :D

Skriv en ny kommentar

hits