Knurr.

funnypicturescatsleepingtwotires1

Den dagen jeg kan slenge medisinene mine ut av vinduet vil jeg være ei svært glad jente. Slik ting er nå så er det nødvendig å ta medisinene, men jeg kan love at det tidvis kan være et herk. For det første går det flere tusen til medisiner hver måneder. Flere tusen jeg slettes ikke har å avse i min allerede trange økonomi.
Så har man den verste bivirkningen av alle - trøtthet. Og her snakker vi ikke om å være litt småtrøtt. Her snakker jeg om omtrent å gå inn i koma. Det kommer så akutt og overveldende at jeg føler meg som et vrak. Kanskje bivirkningen egentlig er narkolepsi? I såfall vil det forklare mye. For jeg kan ikke fatte hvordan jeg så plutselig kan bli så overveldende trøtt at jeg bare må kaste inn alt jeg har av håndklær. Uansett er det fryktelig frustrerende. Og jeg kan omtrent ikke vente på den dagen der jeg endelig kan kutte ut drittpillene. Nemlig.

3 kommentarer

Aida

17.05.2009 kl.19:35

:(:( så det hjalp ikke det æ sendte dæ igår? "ryggkjemperan" gjor tydeligvis ikke jobben sin. Gå innom min blogg, å se ka æ har spist, om du kjede dæ:P

larsvegard

17.05.2009 kl.21:03

Jeg heier på Tromsømenneskene i håp om at de skal klare å få gjort noe snart...

Prinsesse Grønn

17.05.2009 kl.21:46

Nei, Ida. Æ trur ikke det hjalp så veldi. Æ skulle ønske det, men den der ryggen min e visst en jævel som e hardere å knekke enn man sku tru. :( Haha, kjede du dæ, siden du skriv om alt du et? :pKjæretst: Ja, jeg heier i kor med deg. Nå begynner jeg å bli utålmodig.

Skriv en ny kommentar

hits