Klippetid.

Jeg tror jeg klipper meg hos frisører sånn cirka en gang i året. Nå er det sikkert mange som steiler bare av tanken på å klippe seg så sjeldent. Men for meg er det så og si bortkastede penger. Ja. Jeg er rar.
Men nå som jeg akkurat har hatt bursdag fant jeg ut at jeg skulle påkoste meg en proff-klipp, istedet for å ta i bruk kjøkkensaksa når panneluggen blir irriterende lang.
Uansett. Jeg har litt lyst å klippe en del når jeg først er hos frisøren. Mest fordi det går mot sommer og jeg har det tykkeste håret jeg vet om. Det er ganske slitsomt å gå rundt med det som minner om ei svær skinnlue på hodet i stekende varme. I tillegg har jeg nå så lite frisyre at man kan bli deprimert av mindre.
Så. Selv om jeg mistenker at kjærest ikke blir overbegeistret om jeg kvitter meg med for mye av håret mitt så har jeg nå funnet noen frisyrer på nett som kunne være fristende å prøve ut. Her følger noen av mine favoritter:

caldwellkimberlyshorthairstyle

femaleshorthairstyles03

femaleshorthairstyles12

s140

5 kommentarer

larsvegard

17.05.2009 kl.14:21

Sveis en og tre er godkjent. Nummer to og fire stiller jeg meg mer tvilende til ;)

Prinsesse Grønn

17.05.2009 kl.16:45

Good to know, honey. Kanskje jeg prøver meg på en av de stilene da. :D Blir spennende å se. ;)

Aida

18.05.2009 kl.23:56

nummer 3! IKKE nummer to, skikkelig mye styr å få det sånn....!! oi, nu så æ at han LVB sa 3'a og! ja, da e det bare å klippe sæ sånn;)

Prinsesse Grønn

19.05.2009 kl.00:06

Æ kom til å tenke på det. Æ får jo sponk av å ha panneluggen sånn som nr to, så æ går nok ikke for den. Men treern e søt. Vil ha sånn med masse forskjellie lengder så det e lett å ordne. :)

Sylvia - InterPals

09.03.2013 kl.18:56

Dette er nok en litt sein svar. ;-) Men jeg syns nr. 1 og nr. 4 er finest. Nr. 4 er mer sánn sót da. ;-) Nr. 1 er mer stilig. :-) Hva ble det til i lópet av 2009?

Syns forresten du ikke er rar. For meg nár jeg klipper meg kan det godt ta over 1 ár noen ganger. Kommer litt an pá. Hvis jeg klipper meg til á ha ganske kort hár, nár det vokser til háret mitt blir mer króllete igjen, da venter jeg en del lengre med á klippe det igjen. ;-)

Men ná sá er jo jeg skikkelig glad i króllene mine nár de kommer fram pá den rette máten. Nár háret mitt vokser seg sá langt at króllene ikke er like fine synlige, og retter seg mer ut, DA er det pá tide med á fá seg en ny "hár-klipp". ;-D

Skriv en ny kommentar

hits