Meg, meg og meg.

26536m
-Tingemeg.

Jeg har det igrunnen ganske så fint i kveld. Jeg har hatt besøk av to av de fineste jentene i verden, nemlig mine søte småsøstre i løpet av ettermiddagen/kvelden, noe som var cirka millioner av koselig.
I tillegg har jeg gått så til de grader inn i sløvemodus at jeg tipper jeg kommer til å gro fast i sofaen de neste dagene.
Det var rett og slett godt å komme hjem etter tre uker på farta.
Nå skal det sies at ukene sammen med kjæresten min har vært noen av de beste ukene hittil i livet mitt. Og jeg skulle mer enn gjerne vært sammen med han fortsatt. Men jeg har skaffet meg slik en smart og flink kjæreste som har en drøss med eksamener å unnagjøre de neste ukene, noe som betyr at jeg er snillere med han ved å ikke være der akkurat nå slik at han får fokusert helt og holdent på skole. Og jeg liker å være snill med han. Så da får jeg heller telle ned uker og dager til han er ferdig med Gjøvik. For det er ikke grusomt lenge til.
Og forhåpentligvis vil han komme på besøk til meg ganske raskt etter at skoleåret er over.
Men når jeg altså ikke kan være hos han så vil jeg helst være hjemme hos meg selv.
Jeg er nemlig ganske hjemmekjær.
De neste timene og dagene skal jeg bare nyte det at jeg er hjemme. Og jeg skal ikke noe som helst. Jeg har så lite planer at planer ikke eksisterer. Og jeg elsker det.
Det skal bli godt å finne roen igjen. Godt å bare knø litt hjemme. Se tv, trykke på nett. Bare kose. Rett og slett.
Også krysse fingrene for eksamenene til kjæresten. Også skal jeg savne han så masse at hjertet får bittelitt vondt. Også skal jeg tenke på han så masse at hjertet blir sånn glad. <3

Imorgen har jeg bursdag. Jeg ønsker meg fred på jord og slikt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits