Helgekos.

223Jeg har brukt dagen på diverse fornuftige gjøremål. Mat er kjøpt inn, apoteket er raidet, guttene har rent bur, klær er vasket, kopper er vasket, jeg er vasket, kåken er støvsuget, søpla er ute, hjemlaga pizza er mekket og jeg koser meg med tvkveld.Gulltvrekka mi består av Fredag - Norske Talenter - Nytt På Nytt - Grosvold - Senkveld - Golden Goal. Rett og slett herlig underholdning en vårlig fredagskveld.

Jeg har det ganske bra med meg selv. Jeg har endelig funnet roen etter Tromsøutflukten min, har sånn smått begynt å vurdere hva jeg må pakke med meg til jeg skal sørover, jeg sover godt for tida, rett og slett har jeg det godt med meg selv. Det er ikke så dumt å være meg igrunnen.

Nå er været stabilt ustabilt her oppe for tida. Jeg stiller meg skeptisk til det. For meg kunne vinteren pakket seg sammen for flere uker siden. Men noe sier meg at vinteren ikke er helt enig med meg. Så den sniker seg rundt hushjørnene innimellom fremdeles. Kan være godt å komme sørover til varme og snøfritt og et håp om å få litt solskinn på min melkeblå vinterhud.

Jeg skal ingenting denne helgen. Kjæresten er på heisatur til Volda, så kontakten med han blir litt sånn nå og da på sms. Litt kjedelig å være "uten" han, men samtdig vet jeg han har det så utrolig bra sammen med vennene sine i Volda - og hjertet mitt jubler av glede når jeg tenker på at han koser seg. <3 Så da er det greit at jeg ikke har kontakt med han 24/7. <3
Uansett er han hundre prosent min fra Mandag av. (Iallefall nesten.) Det kan ikke beskrives hvor mye jeg gleder meg til å være med han igjen. Min drømmeprins. <3
Jo. Jeg skal altså bruke tida mi denne helga på å pakke kofferten og gaven jeg har kjøpt til kjæresten. En maskin klær til må unnagjøres. Og jeg skal kose meg med enda mere tv. Masse tv. Faktisk. Innimellom elsker jeg tv litt.

Nå skal jeg elske meg selv resten av kvelden. (Ikke elske MED meg, men rett og slett bare elske meg.)

Over and out.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits