Min verden today.

018
-Snø, snø - og litt mere snø.

Værgudene på nyhetene kunne i kveld informere om at stormen som har herjet byen de siste dagene nå er på vei til Finland. Dette vil for mange i det høye nord være gode nyheter. For meg betyr det bare at stormen holder fast en stund til. For de som ikke vet det så bor jeg særdeles nært Finland. Så jeg må altså være nær denne snøstormen en stund til.

Jeg syns det er greit at det snør. Men ikke så tett som i dag. Og ikke når det legger seg en halvmeter på et døgn. Og ikke når vi nærmer oss MAI. Jeg har ikke så lyst på en ny 17. Mai der jeg ikke vil bevege meg utenfor døra grunnet kraftig snøvær og lyden av brøytebiler som jobber på helspreng for at folketoget skal kunne gå. Nei, ellers takk.

Dessuten syns jeg ikke noe om at det blåser. Ikke når jeg skal sove. Vinden lager så mange unødvendige lyder. Sånne skumle lyder man ikke vil lytte til når man sniker seg inn i drømmeland. Jeg blir stressa av vinden som herjer rundt husveggen. Og når jeg ikke har en fin kjæreste som passer på meg så må jeg innrømme at jeg ikke legger meg før jeg må.
Nå må jeg egentlig i seng om ikke for lenge, siden jeg har diverse gjøremål som må utføres på formiddagen imorgen. Men slik værtilstanden er nå - så er søvn svært lite aktuelt.

Så jeg velger å bli underholdt av en søt versjon av bubbleshooter, blogging, nettby, fargelegging og CSI. Kanskje man finner en dose trøtt etterhvert. Det hadde på ingen måte vært å forakte.

003
-Gi meg et smil!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits