Bekymring og trusler.

funnydogpicturesdudeareyouokJeg har det ikke så bra i kveld. Egentlig burde jeg ikke klage.
Jeg har jo hatt en fin dag. Men for tiden har jeg så mange ting å tenke på. Det dukker stadig opp nye bekymringer. Nye ting tankene mine må omfavne. Jeg sliter hardt med å bare la tingene være i hodet, ikke i hjertet. Mange av tankene er nemlig svært følelsesmessige ting.

Og jeg vet nå at jeg kommer til å slite hardt denne uka. Jeg vil forhåpentligvis få tre viktige beskjeder. Positive beskjeder. Hvis beskjedene viser seg å være av den negative sorten ser jeg faren til stede for at jeg går en svært mørk tid i møte.
I så tilfelle tror jeg at jeg må brenne av nervene i kroppen så jeg ikke føler noe. For med slike ting på mine skuldre aner jeg at jeg vil få et sammenbrudd som få har sett lignende av tidligere.

Jeg er vanligvis ei ganske negativt innstilt jente. Ei som alltid har vært sikker på at ting vil gå galt. Og i samme slengen har jeg gjerne tatt sorgen på forskudd. Etter over tyve år i den tankegangen fikk kjærest meg til å bli et av disse positive vesenene. Så nå er jeg ikke gravd ned i depressive tanker og vonde følelser.
Nå krysser jeg heller alt jeg har for at denne uken vil være full av positive tilbakemeldinger.
Jeg rett NEKTER at noe skal gå galt. Det er ikke lov. Rett og slett.
Så det er best for universet at det ikke kaster sitroner på meg nå - da starter jeg krig mot hele galaksen.
Uten å tenke to ganger. Anse det som en trussel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits