Vel overstått påske.

funnydogpicturesdogsmakeout

Første påska med min elskede nærmer seg faretruende slutten. Det har vært en fin høytid. Så fin at den kan kalles FINEST. Det er ganske så herlig. Jeg har som vanlig hatt stjerner i både øyne og i sinn - noe jeg har hver påske. Jeg må si jeg er svært fornøyd med at han der Jesus-duden ikke klarte å bestemme seg for om han skulle være død eller levende, slik at jeg får feire påske den dag idag. <3
Å være på hytta sammens med mamma og de har vært luksus. Mamma styrer og steller og står gjerne på hodet og pisser i vinkel for at folk skal ha det bra. Så man kan ikke klage på oppvartningen heller.
Været har vært lettere varierende, men noen dager med kanonvær har vi likevel klart å innhøste. Å sitte med hodet i bålgropa og nyte godt selskap og god mat er virkelig deilig.
Det er lenge siden jeg har kosa meg så mye som jeg har gjort denne påska. Gjett at det er kjærest sin fortjeneste at jeg har vært så lykkelig som jeg har vært denne påska. Jeg har det så fint i hans selskap.
Ikke bare er han kjæresten min - han er også min desidert beste venn. Jeg elsker han. Helt og holdent.. <3
Og jeg elsker påska. Om et år er det påske igjen - herliiig. Fram til da kan jeg leve lenge på minnene fra denne påska. <3

funnydogpicturesbestfriendsforever

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits