Påska ringes inn.

love
-Kjæresten min og meg.

Jeg har den beste påska i manns minne, forsåvidt også i mitt minne. Kjæresten er på besøk. Og han gjør livet mitt til noe som er bedre enn alt godt.
Det er godt å ha en å støtte seg til når verden til tider raser litt sammen. I slutten av forrige uke datt himmelen ned i hodet mitt. Og da vet jeg rett og slett ikke om jeg hadde klart å komme meg på beina igjen om det ikke var for min kjære.
Tryggheten som brer seg i meg når jeg har han nær meg - den er ubetalelig. Han gjør meg til ei bedre jente, han gir meg en tro på meg selv som har vært mangelvare for meg tidligere, og han er en så god venn og støtte at ord ikke kan beskrive det. <3 Jeg er svært heldig som har han som en del av meg og mitt. Og jeg vil gjøre alt for at det fortsetter slik.

Idag reiser vi på hytta. Siden vi er så heldige at vi har fått låne oss bil så er det godt mulig vi blir å farte litt fram og tilbake mellom byen og hytta. Men vi skal iallefall ha hovedstasjon på hytta. Jeg gleder meg til å dele hyttekos og deilige påskeminner med min elskede. At han er her med meg gjør at jeg jubler av glede inni meg hver eneste dag. <3

Min kjæreste pingvin. Han jeg vil leve med hele livet. Og litt mer enn det. <3

God påske, alle i bloggverdenen. <3

Én kommentar

Sylvia - InterPals

09.03.2013 kl.17:41

Sá kjempesót pingvin bilde av dere begge. :-)

Vedder pá at dere hadde en flott Páske hyttetur i lópet av 2009.

Skriv en ny kommentar

hits