Kjære ANONYM.

Logget på til denne kommentaren om et innlegg jeg for lenge siden skreiv om ambulansesaken i Sofienbergparken.

"Hei jeg kjenner jeg blir både provosert og irritert når jeg leser det du skriver om ambulansesaken. At du kan tro på alt media skriver og at du virkelig kan tro sånt om ambulansepersonell i Norge er helt.. jeg har ikke ord for det en gang. Jeg kjenner mange som igjen kjenner ambulansearbeiderene og det som er viktigst i denne saken her er deres side av saken. Noe som du trolig ikke har fått med deg. En ambulansearbeider skal heller ikke ta meg ser en pasient som urinerer på dem, kaller dem stygge ting osv, uten å snakke med/ få politifølge. Det var planen og det var absolutt det som skjedde. Jeg syntes nesten du skal kontakte noen som du vet kjenner ambulansearbeiderene eller de selv for å virkelig snakke med de å kanskje se en helt annen side av denne saken enn den du hadde. Jeg kan fortsatt ikke tro at du skrev det du skrev. Det er sårende, irriterende, leit og trist at du tenker dette om disse ambulansearbeiderene som nå står uten arbeid og sitt livs glede pga en person som ikke klarer å oppføre seg normalt ovenfor andre mennesker. Du skriver også.. tenk om du hadde kommet oppi en situasjon hvor du trenger ambulanse og du hadde urinert på deg. Ambulansearbeiderene "dealer" med dette hver ENESTE DAG og å urinere på ambulansearbeiderene for å være uhøffelig og uforskammet er noe helt annet enn å urinere pga fysisk og psykisk tilstand. Hvis jeg hadde vært ambulansearbeider og hentet deg og blitt møtt med det "Hatet" du viser i denne bloggen så blir jeg virkelig såret. Ikke døm før du vet. Virkelig ikke gjør det."

Jeg velger å svare litt på dette HER:

For det første.
Hvorfor ikke skrive hvem du er når du kommer innom bloggen min for å legge ut i det vide og breie om hvor forferdelig meningene mine om ambulansesaken i Sofienbergparken er? Å være anonym når man slenger ut meningene sine er IKKE noe jeg respekterer.

For det andre.
HVA vet du om at det ambulansefolka i denne saken sier er sannhet? Mannen de skulle hente hadde fått kraftige skader i hodet. Hvorfor skulle han PISSE på ambulansefolka for å være frekk? Jeg ser ikke logikken. Ikke skjønner jeg hvorfor ambulansefolka dro fra stedet UTEN å tilkalle politi så de da fikk eskorte om de følte at pasienten var en trussel for dem.

For det tredje.
Hva vet du om hvilke folk jeg kjenner? Jeg kjenner flere som jobber som ambulansepersonell. Fantastiske mennesker. Og jeg har hatt veldig gode erfaringer når jeg selv har vært avhengig av transport i ambulanse. Både i fly og i bil. Jeg snakker om DENNE saken. Om holdninger og ytringer fra ambulansepersonellet i DENNE saken. Ikke alle andre saker. JA, jeg ville blitt skremt om slike mennesker skulle finne det for godt å ha slike holdninger mot meg. Om JEG hadde fått en hodeskade som gjorde at jeg virket som om jeg var stygg mot folk rundt meg, eller om jeg mot formodning skulle urinere på meg, da syns jeg virkelig det ville vært forferdelig om ambulansepersonellet hadde forlatt meg i en park med kommentarer om at jeg var et svin osv.

For det fjerde.
Det du ser på som et "hat" fra min side er slettes ikke det. Her er det snakk om ytringer om en sak. En sak som ble til en offentlig skittentøysvask. At du mener ambulansepersonellet handlet riktig og jeg mener de handlet feil - det er bare noe vi må si oss enig om å være uenig om. Du gjør det samme som du anklager meg for. Der du mener jeg hører på et medieskapt bilde om ambulansepersonell som ikke gjør jobben sin, der hører du på et medieskapt bilde av at offeret var et monster som ikke fortjente behandling.

For det femte.
Jeg kan da oppføre meg. Om jeg trengte ambulanse hadde jeg ikke skjelt ut disse for noe noen ANDRE har gjort. Man kan ikke dømme en hel arbeidsgruppe for noe et par stykker var med på. Så om du mener det virker som det er det jeg gjør i dette blogginnlegget så må jeg beklage at ordene mine ikke er formulert riktig. Selvsagt er ikke dette et hat mot alle i ambulanseyrket. Det ville blitt for dumt.

For det sjette.
Om dette såret deg så beklager jeg det. Men dette var MINE meninger om en sak jeg hadde lest om i media. Veldig mange saker er det kun medias ytringer man får. Og jeg velger å ha mine egne meninger om saken etter å ha lest masse om saken og hørt opptak av hva ambulansefolka rapporterte til sykehuset om. Selvsagt er det flere sider av denne saken, men JEG oppfattet her at det var ambulansefolka som var stygge i munnen og i handlinger, ikke offeret.

Dette er altså MIN mening om saken. Så kan du kanskje neste gang gjøre deg selv til kjenne før du sier noe om min blogg og mine meninger. På forhånd takk.

2 kommentarer

Isalill

24.03.2009 kl.18:06

Du får sagt det, Pia. Utrolig godt skrevet!

Prinsesse Grønn

24.03.2009 kl.18:17

Jeg blir så irri når folk ikke kan stå for meningene sine. Og iallefall når meningene ikke er berettiget i det hele tatt. Knurr.

Skriv en ny kommentar

hits