Fabeltastisk dag!

funnydogpicturesjackpot


Må skrive litt om gårsdagen. <3
Sånn bortsett fra at jeg våknet av å ha drømt at en kompis av meg kastet opp i munnen min så var gårsdagen helt fantastisk.
Jeg var hos hodedoktoren min. Mannen som hjelper meg gjennom alt av kriser i livet mitt. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten han. Jeg hadde definitivt ikke vært her idag om det ikke var for han.
Og etter en flott time der jeg virkelig fikk tømt både hodet og hjertet mitt bumpet jeg borti bestekompisen min fra ungdomsskolen. Jeg og han var så og si limt sammen på den tiden. Og vi fant vel igrunnen ut at vi burde finne på noe i nærmeste framtid. En glad Pia dro så til bestemor på besøk. Koselig å være der igjen. Var sammen med onkel mens bestemor var på møte. Spilte tv-spill. Jeg burde ikke få lov å spille slike spill fordi jeg blir så engasjert at jeg blir en fare for omgivelsene mine. Men gøy var det uansett.
Hadde en nydelig samtale med kjærest på msn igår kveld. Kjenner nå at jeg bare elsker han mer og mer for hver dag som går. Jeg er så heldig som har han.
Så fikk jeg melding fra bestevenninna mi. Jeg trodde hun av en eller annen grunn var sur på meg, men det var hun visst ikke. Så jeg inviterte henne på besøk idag. Så nå ligger jeg på sofaen og venter på at hun skal stikke innom.
I tillegg til dette er jeg blitt maks hekta på The Hills. Ser på det fra morgen til kveld. I love all the drama!
Så ja. Gårsdagen var amazing. Jeg er så fornøyd. <3

Og forresten vant jeg tjuefem kroner på flaxlodd. Jeg er bare helt rå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits