Høyest opp i NORD...

...der landet sør seg svinger. <3
Kirkenes. Mitt hjemsted. Plassen jeg ble født. Der jeg har vokst opp. Et sted jeg har hatet intenst og fryktelig. En plass som nå i de senere årene har vist seg å være mitt Paradis På Jord. Det er ganske utrolig at man kan føle en så deilig tilknytning til en plass. En liten flekk som Gud forlot og Satan overtok. (Fnis)

kirkon
-En smakebit av Kirkenes.

Jeg har nå vært borte fra vakreste nord i nært en måned. Om ikke fullt en måned. Se - jeg har til og med mistet tidsbegrepet. Så lenge har jeg vært her i sør.
Jeg mistenker at jeg rett og slett blir syk i hodet av å være så lenge sør for polarsirkelen. Eller. Iallefall nå. Det blir noe annet når jeg skal flytte. Da er det greit å ikke se Finnmark på en stund. Men. Nå har jeg da ikke flyttet.
Jeg har bare kosa meg hinsides det meste sammen med min elskede. Det har ikke vært ille. Faktisk har det vært nært opp til perfekt. Minus en seng som er på størrelse med et frimerke. Så har jeg kosa meg. Og jeg reiser nordover i en forelskelsesrus sterkere enn noensinne. Jeg elsker mannen i mitt liv høyere, dypere, sterkere, mer intenst og deiligere enn jeg gjorde før jeg reiste til han. DET var igrunnen uventet. At følelsene for han skulle vise seg å forandre seg iløpet av oppholdet hos han. Av en eller annen grunn har jeg trodd at jeg ikke kunne elske han mer enn jeg allerede gjorde. Men det viste seg å være meget feil av meg å tro noe slikt.
Jeg elsker han altså. Enda mer enn noensinne. Og. Det er så deilig det kan være. <3
Nå rotet jeg meg bort i elskeprat her. Det var ikke det som var meningen med dette innlegget. Jeg skulle egentlig vie dette til Kirkenes. Men litt snakk om å elske passer igrunnen inn. For jeg elsker også mitt vakre Kirkenes.

For de av dere som lurer:

kirkenes1
-DER er Kirkenes.

Det bor ikke isbjørner der. De bor på den lille flekken Norge som ligger utti havørska der i nord.
Ikke alle har reinsdyr. Det er mange reinsdyr der. Men ikke alle eier reinsdyr. Jeg har INGEN reinsdyr.
Det er ikke snø hele året. Mesteparten av året. Cirka ni måneder av året. Men ikke HELE.
Vi har strøm. Djevelsk dyr strøm. Men strøm slik dere i sør har strøm.
Alle nord for POLARSIRKELEN er IKKE samer. Mange er samer. Men ikke alle. Og de fleste av dem går i vanlige klær.
Vi bor i hus. Laget av mur og planker og isolasjon og diverse. Helt sant. HUS. Ikke lavvu.

I could go oooon and oooon and ooooon.....

Jeg elsker Kirkenes. Jeg elsker på langt nær alle menneskene i Kirkenes, men en del av folka er ikke så aller verst. Så de kan få bo der. De jeg ikke liker kan sikkert bo der de også. Statister er nødvendig så man ikke skal føle seg dønn aleine i verden.
Når jeg kommer nordover på tirsdag skal jeg ikke oppholde meg lenge i byen før jeg tar noen dager på hytta hos mamma. Jeg savner mamma masse nå. Og jeg savner hytta masse. Så jeg gleder meg til noen dager der. Da finner jeg roen i nord med en gang. Deilig. <3

JEG HAR HJEMLENGSEL!
Én kommentar

Sylvia - InterPals

07.03.2013 kl.15:11

Morsom beskrivelse av hvordan nord norge er og ikke er. ;-) :-)

Skriv en ny kommentar

hits