Barnevakt.

princess05146150923std

Jeg har alltid elsket unger. Alltid hatt det som så fint kalles barnetekke. Det har vært en blessing å få være rundt minimennesker. De dømmer aldri. De er så oppriktige og kjærlige. De er avhengig av meg for å ha det godt når jeg passer dem. Og den ekte ærligheten er så fortryllende.
Nå er jeg så heldig at jeg har ansvar for ei som akkurat har rundet seks måneder, og ei annen frøken som snart blir hele tre år. Begge prinsessene er mine småsøsken. Og begge prinsessene er mine guddøtre. Den tanken får meg til å føle meg enormt priviligert.
Jeg er cirka så heldig som man kan bli. At jeg får tilbringe søndagen som barnevakt for disse to vakre jentene. Det er mer enn jeg vil drømme om. De gir meg så mye. Den tillitten de så tydelig viser meg, den er så sterk. Jeg blir nærmest litt rørt av det hele.
Og jeg takker himmel og jord for at jeg har fått så vakre småsøstre.
Nå kan jeg jo i en bisetning nevne at det er uendelig godt å vite at de ikke er mitt ansvar på heltid. Det kan vise seg å bli svært mange år før jeg plopper ut noen baby. Jeg kjenner jeg vil være egoist i svært mange år før det nærmer seg SANNSYNLIG at jeg kommer til å få unger.
Selv om jeg elsker barn. Og vet at jeg en dag vil bli den beste mamman på jorda. Så passer det meg ikke nå.
Og ikke før om lenge. Heldigvis.
Min biologiske klokke er på lydløs just nu.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits