Reise.

Jeg skal til pappa idag. Og ikke bare det. Der venter fire nydelige småsøsken jeg ikke har sett siden November. Og en minipus som jeg kan kose masse med. Jeg tror rett og slett at jeg gleder meg litt.

Gjøvik har vist seg å være paradis på jord de siste tre ukene. Kjæresten min er så ufattelig fantastisk. Han er så god og snill med meg. På alle mulige måter. Han passer på meg, han får meg til å le, han kjærtegner meg, han er bare best.
Jeg visste jeg kom til å kose meg her med gutten min, men at det skulle bli så fantastisk som det har vist seg å bli hadde jeg ingen anelse om. Jeg har forelsket meg ti ganger mer i han hver eneste dag. Og nå som jeg skal reise fra han elsker jeg han mer enn jeg trodde jeg kunne. <3

Jeg gleder meg til å kose meg med mine småsøsken igjen. De to minste er jo i en periode i livet der de utvikler seg og forandrer seg så og si daglig. Det er derfor enormt viktig for meg å få tid med dem så ofte som mulig. Dette blir nok mitt siste besøk hos dem før jeg skal opereres. Det er tungt for meg å se at jeg ikke kan være en del av det daglige livet til ungene jeg er så glad i. Jeg prøver så godt jeg kan å være en god storesøster for dem. Men på avstand blir det fort litt vanskelig. Heldigvis har de to største et søskenforhold til meg. Håpet er at de to minste følger etter med årene.

Jeg gleder meg iallefall til å ha noen dager sammen med Oslo-familien min.
Så får man se hvor tungt det blir å reise fra den fine kjæresten min. Jeg må innrømme at jeg gruer meg ganske heftig til å sette meg på toget i ettermiddag.
Egentlig ganske sært å grue meg så enormt samtidig som jeg gleder meg veldig masse.
Jeg er en raring. En følsom raring.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits