Kjærleiken.

pingvinkos

Jeg hadde en fin samtale med mamma idag. Mamma er en god mamma. Mamma har en tendens til å være skeptisk. Ikke fordi hun ikke vil meg godt, tvert imot. Hun vil så gjerne at jeg skal ha det godt.
Jeg fortalte mamma hvordan ting er mellom meg og min kjære nå.
Jeg tror hun slo seg litt mere til ro med det. At hun på en måte innså at dette faktisk er virkelig.
Kanskje satser jeg veldig mye på forholdet til min kjære. Men hvorfor skal jeg ikke det? Jeg kan ikke gå inn i et så sterkt forhold halvhjertet. Sånn fungerer det ikke. Jeg er inne i dette med hele hjertet mitt. Faktisk med hele meg. Jeg elsker han så inderlig masse.
Mamma er bare redd for at jeg skal bli skuffet eller såret. Men jeg blir ikke det. Kanskje andre ting og andre mennesker kan skuffe meg. Og såre meg.
Men min kjære er ikke i den kategorien. Ikke på noen måte.
Han er min pingvin. Pingviner finner seg en partner som de er sammen med resten av livet sitt. En som de elsker. En som de vil være sammen med for alltid. Ikke bare for en liten stund. Ikke bare her og nå. Nei. For alltid.
Nå vil nok mange kyniske vesener der ute si at ingenting varer evig. At det er naivt av meg å si at jeg vil være med han for bestandig. Men til dere vil jeg bare si at det må være trist å aldri ha opplevd virkelig kjærlighet.
Kjærligheten som daglig slår pusten ut av meg. Om det er gjennom smerte, glede, tårer eller smil så er det likevel vakkert. Om vi diskuterer eller på noen måte er uenige i noe går det ikke lange tiden før vi elsker hverandre enda mer enn vi gjorde før vi var uenige.
Ingen har fått fram en så ekte ærlighet og så uendelig god trygghet som det han gjør. Det er så godt å vite at jeg kan være hundre prosent ærlig uten å måtte frykte noe som helst. Jeg trenger ikke skjule ting for han.
Han er utstyrt med en forståelse og omsorg jeg virkelig beundrer han for. Noe som er svært viktig for meg.
Når smertene tar over og jeg forsvinner litt i det vonde. Da klarer han alltid å få meg fram MEG igjen. Og han klarer på vidunderlig vis å få meg til å føle at jeg ikke bare er smerter. Han lokker fram smilet gjennom tårene mine.
Jeg elsker at han er så intenst snill med meg. Han passer alltid på at jeg har det bra. Han gir meg daglig så mange kjærtegn, så herlige kjærtegn som alltid får meg til å føle meg som den vakreste prinsessa på jord.
Ingen ord kan beskrive hvor nydelig han er i mine øyne. For meg er han den kjekkeste mannen av alle. Han er så pen at jeg aldri får nok av å se på han. Jeg kan ligge våken på natten, bare for å få se på han mens han sover. Han er så vakker. Så herlig kjekk. Han gjør meg deilig skjelven når han holder rundt meg og ser inn i øynene mine. Av og til vet jeg ikke helt hva jeg har gjort for å fortjene en så flott kjærest. <3
Med hånda på hjertet må jeg si at jeg er så heldig at jeg ikke vet hva godt jeg kan gjøre for å få han til å føle seg som den prinsen han virkelig er. Han fortjener så mye godt. Faktisk fortjener han alt godt. Jeg elsker å være snill med han. For meg er noe av det fineste i verden å få gjøre ting for han som gjør at han blir glad. At han smiler. Det herlige smilet hans som gjør meg så evig lykkelig. <3 Latteren hans får hjertet mitt til å boble over av glede. Jeg er så forelska!!!!
Jeg skal gjøre alt som står i min makt for å passe på at han for alltid vil være min pingvin. At han skjønner at jeg er den som alltid vil prøve å gjøre han lykkelig.
Ingenting skal få ødelegge kjærligheten vår. Det vi deler er så nydelig, så sterkt. Så fantastisk. Rett og slett noe man ikke kan gi slipp på. Jeg elsker han av hele mitt hjerte. Og det vil jeg alltid gjøre. Så det så.

Én kommentar

Sylvia - InterPals

07.03.2013 kl.14:37

Kjempeglad for at du ogsá har funnet din "pingvin". :-) Dere er et flott par sammen.

Skriv en ny kommentar

hits