Grr.

Brannalarmen MÅTTE jo gå amokk mens jeg stod i dusjen idag. Noe som resulterte i at jeg ble stående ute i atten kalde iført duntøfler, hettegenser, joggebukse og dryppende vått hår. Jeg har fortsatt ikke fått i meg varmen.

Nå sitter jeg med mobilen klistra til øret. I kø. Telefonkø. Jeg trenger ringetime med legen min. For å få det er jeg en smule avhengig av at de i andre enden i det hele tatt sier seg villig til å plukke opp røret. Dumme telefonkø.
Vennligst vent. Du liksom.

Jeg har forresten vond hals. Noe jeg ikke er fan av da det er en uke siden jeg avsluttet noe som lignet en hestekur med penicillin. Rett og slett ikke ok. Det er heller ikke ok at utslettene på armene mine mener det er greit å formere seg. Jeg liker det slettes ikke. Sånn om noen måtte bry seg.

Ikke liker jeg at ryggen er i fullstendig sinnsykelig opprør. Jeg har så vondt at jeg vil spy både opp og ned og litt til. Jeg kreperer inni meg.

Så. Nå er jeg avhengig av legesnakking. For å kunne overleve. Cirka. Jeg har ikke særlig mange planer om å dø. Men jeg kan jo late som bare for å dramatisere litt. Eller noe.

Sukk. Jeg er glad resten av dagen står i fare for å bli lettere fantastisk. <3

Én kommentar

Laila

03.02.2009 kl.09:50

Been there done that! Men jeg sto i bare håndduken midt på vinteren. Det var mindre gøy

Skriv en ny kommentar

hits