Noe.

Jeg er fortsatt hos kjærest. Og har det rett og slett helt nydelig. Jeg er så lykkelig at de fleste sikkert kunne finne det for godt å spy litt av meg. Sjekk at jeg ikke bryr meg. Jeg er lykkelig. Nothing's gonna break my stride. <3

Fikk forresten en begynnende urinveisinfeksjon her om dagen. For de av dere som har hatt det, dere vet hvor vondt det er. For de av dere som ikke har hatt det: dere kan tenke dere selv hvor innmari deilig det er når man faktisk tisser BLOD.
Uansett. Grunnen til at jeg nå velger å gi ut så intime opplysninger er fordi jeg i desperasjon kom meg ned på Rema. Der fant jeg kosttilskuddet TRANE-BÆR. Dette funka som SNUS på min UVI. Istedet for legevakt og antibiotika har jeg nå tatt disse tablettene i tre dager. Og VIPS var jeg frisk.
Hadde jeg nå bare funnet ut hva utslettet som så fint har spredd seg utover armene mine er. DA hadde jeg vært fornøyd.

Når vi er inne på sånne helseting. Ryggen min er i det klare forverringshjørnet. Jeg kjenner jeg blir gal. Ikke bare litt. Jeg blir sinnsyk. Beina streiker. Og ryggen er bare slem. SLEM.

Wenche lager kake på God morgen Norge. Det ser farlig godt ut. Teit. Jeg også vil ha farlig god kake!

Har forresten lest Kurtby. For de av dere som ikke har fått med dere Kurt-bøkene til Erlend Loe, dere har gått glipp av noe svært morsomt. Kurtby var klart best. Kurt og familien hans er bare fantastiske skapninger.
Og nå er jeg igang med L igjen. L er en av mine klare favoritter. Jeg elsker den. Jeg har ikke lest L på mange år nå. Det er så deilig å lese gode bøker om igjen. Jeg elsker Erlend Loe. Jeg elsker IKKE Ari Behn. Møkkamann.

Se. Dette skjer når jeg ikke får blogget daglig. Alt blir et saftig virrvarr. Men jeg har gyldig grunn. Jeg har min elskede. Han fortjener all min oppmerksomhet. Og litt til. Jeg elsker han. <3

2 kommentarer

Kaisa

02.02.2009 kl.14:38

Æ har lest ferdig kurtboka æ lånte nu, så nu har æ henta mæ ei ny bok æ skal bynne å lese :)rotteguttan har det forresten veldig bra, masse glad i dæ pia ^^

Aida

02.02.2009 kl.18:03

Håpe ryggen din blir bedre, på tide med en pause til dæ! hils Lars Vegard, kos dæ masse;)

Skriv en ny kommentar

hits