Litt av mye.

Jeg befinner meg i skrivende stund på Gjøvik. (I Gjøvik? Nei. På.)
Hva jeg gjør her? Jeg er på ferie hos den herlige kjæresten min. Det er så godt å være her hos han. Han er så bra. Så best. Jeg elsker den fine kjæresten min. <3

Det er sol ute. Jeg tror jeg må ut en tur, bare for å smile til sola. Nemlig. Jeg har savnet sola cirka masse. Jeg. Som egentlig er et mørketidsbarn. Må være noe i den der forelskalufta som gjør at jeg vil ha sol.

Ari Behn. Det kommer et langt innlegg om deg. Bare vent. Mislykka kjøttkake. Det er det du er.

Jeg har så mye vondt for tida. Hadde det vært opp til kroppen min hadde jeg konstant spydd for tida. Så vondt er det. Men jeg lar ikke noe være opp til kroppen min for tida. Det bare funker ikke.

Krysser fingre og tær for at Nav for en gangs skyld finner det for godt å være på min side. Hadde ikke gjort noe.

Kinolysten er absolutt tilstedeværende. Sånn om noen lurte. Nemlig.

Håndballgutter: Kjempe om NIENDEPLASSEN? Håper dere skjemmes en stor smule. Spille bedre under press. Ja, det er det dere må lære dere før neste mesterskap.

Ih. Oppvask venter på meg.

Tata.

Og. Kjærest er på skolen. Lenge. *Knurr*

3 kommentarer

Alexandra Cathrine

29.01.2009 kl.11:36

Så bra at kinolysten er tilstedet:PFor det er min også nemlig.

Aida

30.01.2009 kl.00:36

Heia Pia, savne dæ masse, tar vekk smertan dine, og hiv dem ut på ei eng her i Irland. Du hadde likt landet, fordi det e så GRØNT her..miss you

Prinsesse Grønn

01.02.2009 kl.16:18

Awwwh. Savne dæ å, Aida. <3 Æ syns det e sykt at du e sånn der i et anna land. Å æ vil å være i grønt land. :)Kya: Vi skal treffes sånn der plutselig! :)

Skriv en ny kommentar

hits