The New Generation.

thenewgeneration

 Jeg har blitt så sinnsykt glad i disse jentene. <3 Kine sine dansejenter som bare er helt rå.
Søteste og herligste jentene på planeten. Jeg har vært på et par av treningene deres denne uken. Og jeg er mektig imponert. Her har dere jenter som virkelig har gått fra å være usikre og nybegynnere til å ha utviklet seg til å bli helt fantastiske dansere. De har en killer-attitude og et blikk som kan få en stein til å skjelve av skrekk.
Jeg må si jeg syns det er fantastisk hva disse flotte jentene presterer.
Her er en gjeng livsglade jenter som bare har et ønske om å få lov til å holde på med det de brenner for.
Alle som tviler kan bare se inn i øynene deres mens de danser. Da vil dere se glede, iver, pågangsmot, motivasjon, selvtillitt og ikke minst troen på at DETTE kan de!
Det jeg ikke skjønner er kommunen. Hvorfor i alle dager velger de ikke å satse penger på en slik dansegruppe?
Greit, så produserer vi en ny skiløper hvert tyvende år. Men that's it. Satsingen på ski, fotball og håndball er helt latterlig. Klart de skal få sitt, men hva med kulturlivet i Kirkenes? Er ikke det verdt noen kroner?
Jeg er ganske sikker på at dansejentene ville vært overlykkelige om de bare hadde fått et ROM til disposisjon. For slik det er idag er det faktisk INGEN plasser danseglade jenter kan boltre seg på ettermiddagene idag.
Dette er for meg komplett uforståelig. Hvorfor kan ikke kommunen gi et helt bygg til danserne?
Klag i vei på at ungdommen reker gatelangs. Eller på drikking og narkotika i byen. Men igrunnen har kommunen ikke en dritt de skulle sagt, så lenge de i samme åndedrag nekter penger til alt som ikke er idrettsrelatert.
Få fingeren ut av ræva! Sats på disse herlige jentene!
De kan nå forbaska langt om de bare får midlene til det!!!

2 kommentarer

LINNKRISTIN.COM

24.01.2009 kl.10:43

Så utrolig søt blogg du har :) Det er konkurranser på bloggen min. :) Premier: Flatskjerm, Apple pc , IPHONE 3G, 2 billetter til New York, sex and the city pakken og mye mer.Det er helt gratis å melde seg på konkurransene !:)

Sokee

25.01.2009 kl.23:33

Ntnåååååååååh!!!!!!!!!!!! :D <3

Skriv en ny kommentar

hits