F*R*I*E*N*D*S!

friendsver2

Jeg er avhengig av Friends. Ikke bare sånn at jeg av og til blir hekta. Neida, her snakker vi om skikkelig avhengighet. Når jeg ikke har kjærest å sovne inntil så virker senga mi uoverkommelig stor. Og jeg liker ikke å sove aleine. Akkurat det er igrunnen sært.
Før jeg traff elsklingen min var det cirka ingenting som var bedre enn å sove aleine. Å sove sammen med folk har aldri helt vært min greie.
Men jeg elsker å sove inntil min sin. Å få lov til å kjenne kroppen hans inntil min, den varme pusten hans mot nakken min, høre han sove ved min side. Sukk, det er bare noe av det nydeligste jeg vet om. <3 Ehm, avsporing!
Jeg sliter altså med å sove aleine. Så, jeg har lagt til meg en teit vane. Hver kveld har jeg min kjære laptop med meg i senga. Jeg setter opp en spilleliste med en haug Friends-episoder som jeg lar gå gjennom natten.
Jeg har rett og slett problemer med å sove uten å høre Friends rundt ørene mine.
Det er noe svært udødelig over den serien. Jeg blir på en måte ALDRI lei. Jeg er ganske sikker på at jeg kan samtlige episoder utenat, men det betyr ikke at jeg er lei. Jeg tror jeg kan se Friends hele livet. Hver dag. Uten å gå lei.

JEG ØNSKER MEG FRIENDSBOKSEN!!!!!

2 kommentarer

Karen

24.01.2009 kl.11:48

You remember nordåsen,det gikk i friends på senge tid der også,en vane jeg fortsatt har!!! Går aldri lei;) Noen kan kanskje tror jeg (vi) lider av noe,men jeg tror ikke det altså! :D:D:D:D http://magenta.blogg.no/1224338709_18okt2008.html

Prinsesse Grønn

24.01.2009 kl.11:56

Jeg tenkte på deg da jeg skreiv dette innlegget, Shakira. <3 Hehe, husker seine kvelder foran tv-skjermen. Der vi lå med ryggen til skjermen med latterkuler fordi vi visste hvilke vitser som kom. :D Memories!

Skriv en ny kommentar

hits