Søvnproblemer.

sleepless01

Denne kroppen min er et mysterium. Jeg kjenner jeg ikke gidder den noe særlig for tida. Jeg er sur på kroppen, kroppen svarer med å være hestkuk mot meg. (Jeg har forresten lov å si hestkuk, fordi jeg bor i Nord-Norge.)

Anyways. De siste dagene/uken har jeg hatt store problemer med søvnen min. Dette startet omtrent samtidig som at jeg begynte på penicillinkuren. Nå står det ikke noe om at søvnighet skal være en bivirkning på denne typen penicillin. Så jeg forstår ikke helt.
Forsåååvidt har jeg også trappet opp på en av mine smertestillende hjelpere på den tiden søvnen meldte sin ankomst..
Men det rare er at jeg blir STUPTRØTT cirka to-tre timer etter jeg har stått opp. Og samme greia rundt middagstid. Dette er for meg totalt ulogisk. Og totalt ikke meg.
I tillegg sover jeg ordentlig dårlig på natta. Nå er jeg for eksempel skremmende våken. Idiotisk våken.
Jeg har også en ekkelt kjent følelse i kroppen. En følelse som forteller meg at jeg ikke kommer til å like å legge meg de neste dagene.
Jeg syns ikke noe om dette. Jeg vil ikke ha den idiotfølelsen i kroppen.
Jeg er ikke direkte redd for søvnen i seg selv. Men drømmene. Og uroen. Jeg er så urolig i kroppen når jeg sover. Våkner med spente muskler i hele kroppen.
Det er så latterlig. Jeg vil ikke ha det sånn. Jeg vil legge meg tidlig. Jeg vil stå opp tidlig. Akkurat sånn som alle andre gjør. Eller. Ikke alle andre. Men de fleste. Eller iallefall mange.
Æsj. Nå er det CSI som holder meg med selskap.
Og jeg har et håp om at kroppen finner en ro som gjør søvnen aktuell. *Irritert klump i halsen*

2 kommentarer

Emilie Flatner

21.01.2009 kl.13:36

SV; Haha jeg ble ikke så veldig glad av å se det nei! Men har tipset til politiet om det ettersom det er strengt forbudt å kopiere andre når det faktisk står 'copywright' nederst på siden også!grrmen tror ikke hun kopierer noe mer nå for å si det sånn

Prinsesse Grønn

21.01.2009 kl.13:58

Møkkamennesker. *KNURR* Enkelte burde ikke få ytre sine meninger. Eller i dette tilfellet; andre sine meninger. :p

Skriv en ny kommentar

hits