Demonen meg.

funnydogpicturesdogexplainswhyhebitesyou

Jeg er stort sett ei veldig snill jente. Det kan jeg og forsåvidt ganske mange andre skrive under på.
Men innimellom er det noen som klarer å pirke meg så mye på nesa at nesa mi blir sår. Og da blir jeg lettere irritabel. Nå har det seg sånn at alle mine kjære vet at om jeg først misliker noen eller om jeg først innrømmer at noen ikke helt er mine favoritter så er det gjerne en god grunn til det. Jeg er ikke typen til å bære nag til noen uten grunn. Jeg skjønner bare ikke at jeg lar meg irritere. Men det gjør jeg altså. Om du gjør ting personlig. Og du i tillegg slenger ufortjent med leppa i min retning.
Da kan jeg love deg at det ikke tar lang tid før demonen i meg våkner.
Og når jeg først får fram demonen i meg er det nok best å holde seg unna. Heldigvis er det ikke ofte jeg snubler over mennesker som er så dumme at de er nødt til å provosere den demoniske siden av meg.
Men enkelte er bare idiot. Sånn er det med den saken.

Én kommentar

Sylvia - InterPals

06.03.2013 kl.16:25

Ja, noen mennesker ónsker bare á bráke uansett hvor god og tálmodig du er med dem. Det beste er ná naturligvis bare á gá vekk fra sánne mennesker nár vi merker at vi begynner á koke over av sinne eller skuffelse, men dette er ná heller ikke alltid like enkelt.

Det er spessielt nár en fóler seg litt mer sárbar at da nár andre er frekke eller urettferdige mot oss at vi da ogsá lettere klikker. Eller at det blir litt for mye for en, nár nok er nok!

Skriv en ny kommentar

hits