Lørdagskos.

funnydogpicturesdogwinksatyou

Det er lørdag. Jeg våknet tidlig med mer energi enn jeg har vært borti på lenge.
Etter noen episoder Friends og Numb3rs fant jeg det for godt å ta en tur til byen.
Byen min er Kirkenes.
Kirkenes som kunne vært akk så mye vakrere om ikke russerne fant det for godt å bombe oss en gang på førtitallet for å fjerne tyskerne fra Finnmark.
Men uansett. I mine øyne er Kirkenes cirka mest vakker. Så det så.
kirkenes
Idag er cirka første dagen som har vært tilnærmet vindstille siden julaften. Og det i seg selv er jo grunn nok til å få ræva ut av huset. Jeg er i sånn deilig humør idag. Det bobler av glede i meg og jeg smiler tvers gjennom meg.
Jeg fikk shoppa meg nye klær, noe som har vært sårt trengt i det siste da jeg omtrent ikke tåler synet av det som befinner seg i klesskapet mitt.
Traff også på denne søte skapningen som tok seg tid til en røyk med meg:
stine
Siden jeg ikke møtte på meg selv er det da Stinemora med mord i blikket jeg sikter til. Stine har fått ufortjent lite omtale i bloggen min. Noe som igrunnen er en skam. Stine er så morsom at jeg innimellom har lyst til å grine av latter når jeg befinner meg i nærheten av henne. Skal sies at vi har hatt vår del av heftige latterkramper. I tillegg er hun oppegående, slagferdig og ekstremt herlig. <3 Så det så. Nå vet dere det.
Etter en fin røykepause med frøken Catwoman bar det videre til Posten, der jeg takket være en søt liten due fikk byttet til meg en rykende fersk sesong CSI.
Som om ikke bytur var nok satte jeg igang operasjon husrydding da jeg kom hjem. Har endelig fått ryddet bort jula. Jommen meg på tide. Har bare ikke hatt mulighet fordi jeg har vært for opptatt med å kose meg dønn ihjel med min elskede. Men altså, nå er jula borte, jeg har støvsuget og vasket kopper. I tillegg har jeg vasket meg selv og fått i meg verdens enkleste middag. Nå er det kosing på sofaen med nett og CSI som er tingen.
Og selvsagt kosing med rotteguttene mine. <3

HA EN LEKKER LØRDAGSKVELD. Det skal iallefall jeg ha. <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits