Æsj på alt.

thedrugsdidntwork

Nå er kjærest reist til det teite sør. Jeg hater lengden på Norge. Latterlige Norge. Unødvendig å være så langt. Nemlig. Men det går bra. Er ikke altfor lenge til jeg får se han igjen. Iallefall liker jeg å tro det. <3
Det har vært så fint å ha han her med meg. Utrolig koselig. Jeg har innsett at jeg elsker gutten min så myr mer enn jeg trodde jeg var istand til. Jeg får ikke nok av han. Jeg får vondt når han er syk eller trist. Jeg elsker å høre latteren hans. Og smilet hans gjør meg lykkelig. Han er den fineste skatten i universet. Og jeg har han! Jeg er så heldig! <3

Kroppen min er helt ute å kjøre. Noe som er teit siden jeg slettes ikke kan kjøre. Jeg har så mye smerter nå at jeg rett og slett dør litt innvendig hver dag. Jeg klarer ikke å konsentrere meg om andre ting enn smertene slik jeg klarte før. Jeg kjenner jeg blir svimmel av hele meg. Nå venter jeg på brev fra O-store Tromsø. Tromsø er min redning nå. Jeg trenger Tromsø. Selv om operasjonstankene skremmer vettet av meg så kommer jeg til å bli lettere lykkelig om jeg får brev med dato for operasjonen snart. Nemlig.

Økonomien min er også et latterlig tema. Nå kjenner jeg at jeg er ganske lei av alt som har med regninger og utgifter å gjøre. Folk som mener jeg er trygdesnylter; FUCK YOU!!!! Det er ingen form for luksus å leve på rehabiliteringspenger. Det skal jeg bare si dere. Jeg skulle så gjerne jobbet hundreogti prosent slik at jeg kunne vært litt smårik jeg også. Men neida. Det kan jeg ikke. Mest sannsynlig kan jeg aldri jobbe hundre prosent igjen.
Jeg må nok etterhvert ta til takke med at jeg bare kan litt, ikke alt... Men jeg vil. Dere aner ikke hvor mye jeg vil!

Kirkenes er is, snø, vind og kulde for tida. Noe som ikke akkurat er min favoritt. Sånn ryggmessig sett. Æsj.
Jeg tror jeg skal trosse vær og føre imorgen. Har en del gavekort jeg fikk i sånn julegave. Og jeg har en liten smule lyst til å bruke litt av det. Nemlig. Jeg trenger å shoppe. For en gangs skyld. Jeg som aldri shopper. Jeg er overlykkelig når jeg får gavekort på klær. <3

Jeg er forresten syk. Tihi. Kjærest tok med seg influensa da han kom nordover nå. Det var ikke særlig nødvendig. Og av en eller annen rar grunn klarte han å smitte meg. Haha. Så jeg ligger nå her med tett og vond nese. Og en hoste jeg regner med de deler ut i helvete. Dessuten mistenker jeg et nærvær av feber. Det var greit å være syk da jeg hadde nydelige kjærest her for å passe på meg. Men nå er jeg aleine. Da er plutselig sykdom fullstendig møkk.
Nemlig. Jeg syns synd i meg selv. Rett og slett. Så det så.

Ensom. Det er det jeg er. Om noen lurte. Men, det er fredag. Fredag er en søt dag. Med fine ting på tv. Så det så. Eller. Det vil si, om de har prestert å starte opp med nye episoder Beat for Beat, Nytt på Nytt, Senkveld og Golden Goal. Noe jeg er lettere usikker på. Og om de ikke har det. Så blir jeg så skuffa at jeg vil vurdere å grine litt.

Nå skal jeg på kiosken. Eller butikken. Kjøpe pannekaker. Slik at jeg kan få problemer med å velge hva jeg skal spise idag. Akkurat det jeg trenger når hodet er så tomt at jeg ikke kan bruke det til noe fornuftig.
Jeg er lei av meg idag. Jeg har forresten sovet i sånn der fire-fem timer i for-og ettermiddag. Deilig. Når man sover så savner man ikke. Det setter jeg pris på. Men nå savner jeg. Æsj. Enkelt og greit. Æsj.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits