Eventyr-Kjærlighet.

rosasky

Jeg er så forelska. Dere som følger med på bloggen min vet nok dette allerede. Men det betyr ikke at jeg slutter å blogge om det. Jeg har likt gutter før. Kanskje har jeg til og med vært forelska før. Ikke vet jeg. Iallefall har ingenting av det jeg før har opplevd vært i nærheten av det vakre og deilige som jeg nå føler for gutten jeg elsker.
Han kom inn i livet mitt på et tidspunkt jeg hadde "bestemt" meg for å være singel. På et tidspunkt der jeg igrunnen hadde mer enn nok med meg og mitt. Trodde jeg.
Men hva hjelper det hva hodet har bestemt når hjertet faller hodestups for en som er så nydelig som min kjære?
Jeg måtte tenke på en helt annen måte plutselig, i den grad det spilte noen rolle hva jeg tenkte.
I kjærligheten er det som oftest hjertet som styrer. Hodet er bare der. Hodet må bare være med på berg-og-dalbanen. Jeg som ikke engang er glad i karuseller. Jeg elsker det som foregår nå.
Når hjertet mitt banker som om jeg nettopp har fullført en maraton. Eller når det kliler i magen som om sommerfuglene der inne formerer seg i fortfilm. Da føler jeg meg mer levende enn jeg noensinne har gjort før.
Jeg elsker. JEG. Som ikke engang har vært i stand til å elske meg selv. Jeg elsker. Elsker en gutt. Helt uten betenkeligheter. Uten å vurdere at jeg kan ende opp med å bli såret. Jeg kan ikke annet enn å elske han. Han er grunnen til at jeg smiler hver eneste dag. At tomheten i hjertet mitt har forsvunnet.
På grunn av han ser jeg godhet i mennesker igjen. Fordi han er en del av mitt liv klarer jeg nå å bli glad i meg selv.

22198072118d1a4d32c

Jeg er heldig. Ikke bare fordi jeg har funnet en så nydelig kjærest. Men fordi jeg elsker en som også elsker meg.
Han er det beste som noensinne har kommet inn i mitt liv.
Jeg har gitt hjertet mitt til han, tankene mine, sjela mi. Uten han finnes det ikke farger i verden. Uten han hører jeg ikke latter. Uten han mister jeg meningen jeg nå har funnet i livet mitt.
Jeg elsker han. Jeg elsker alt ved han. I mine øyne har jeg funnet den vakreste av alle. Og jeg gir ikke slipp på han.
Nå skal jeg nyte at jeg endelig svever på en rosa sky. For første gang i mitt liv er jeg forelska i hver eneste celle av kroppen min. Jeg tenker på han konstant. Og har aldri brydd meg så dypt og inderlig om noen som jeg bryr meg om min elskede. Om jeg må så henter jeg ned alle stjernene på himmelen til han. Om det er det han trenger for å bli lykkelig. Gleden jeg føler når jeg ser smilet hans, når jeg får se inn i de pene øynene hans. Det er ubeskrivelig. Det er vakkert. Det er et eventyr. Et eventyr i den virkelige verden.
Jeg trenger aldri mer å få en gave i mitt liv. Å få dele denne kjærligheten med min gutt, å få elske han, at han elsker meg. I det hele tatt at han er min kjære. Det er det vakreste noen kunne gitt meg noensinne.

KJÆREST. JEG ELSKER DEG.

3 kommentarer

Bla bla

25.03.2012 kl.15:01

Jeg er også hodestups forelska i en fyr som er ett år eldre enn meg!

Prinsesse Grønn

25.03.2012 kl.17:34

Bla bla: Vi er fortsatt sammen. Han er ett år yngre enn meg da, ikke eldre. :) Godt å være forelska. :)

Sylvia - InterPals

01.03.2013 kl.21:47

Sá flotte tanker! Kan kjenne meg litt igjen i det du skreiv. Det var da jeg bestemte meg for á bli litt "anti-menn", at min kjaere dukket opp. ;-) Sá da kom det forandringer inn, og som deg sá kjentes det ogsá sá utrolig haerlig og spessielt á endelig móte pá min STORE kjaerlighet.

Akkurat som deg sá har jeg ogsá likt andre gutter, opplevd forelskelser, men ingen av disse har vaert sá naer og flott i opplevelse og fólelser som han som jeg valgte á gifte meg med. Ingen av de kan noensinne vinne over den kjaerligheten som han gav og fortsetter á gi meg.

Han er perfekt for meg. Sánn som din kjaere er perfekt for deg. Sann kjaerlighet er mer enn bare en liten forelskelse som forsvinner etter en liten stund. Nár du móter pá den rette, vil du endelig fá det priviligium til á elske vedkommende men ogsá det á fóle deg elsket tilbake. Noe som jeg aldri opplevet med gutter som jeg likte eller som jeg forelsket meg i fortida, noe som jeg er egentlig glad for at jeg fikk oppleve sammen med han jeg er gift med ná. Det er sá mye mere spessielt á dele det sammen med den rette mannen i várt liv. :-)

Uansett, sjólv om noen andre kanskje har rotet litt rundt omkring med flere i fortida, sá tror jeg ná ogsá at det vil alltid vaere ekstra spessielt nár de móter pá den rette personen i livet sitt.

Skriv en ny kommentar

hits