Fine dagen.

tearsofnaturepreview
Få ting føles bedre enn å våkne til kjærestens meldinger på telefon eller msn. Selvsagt. Det beste er å våkne med kjæresten ved min side. Men altså, en god nummer to er å få skrive med han cirka så mye som mulig.
Jeg elsker gutten min. Han er best på å få meg til å føle meg bra. Han får slemme følelser og smerter til å bli ubetydelige. Fantastiske skapningen som gjør at jeg virkelig føler meg som den heldigste jenta som noensinne har vandret på jorda. Han gir meg en godhet, en kjærlig omsorg og en deilig trygghet jeg ikke har vært nær å oppleve tidligere. Jeg er så takknemlig for at han vil være min. Vil være med meg. Nemlig.

funnydogpicturesdoghasafaceofhappiness

In other news (som Isa så ofte skriver).
Jeg har bakedag. En følge av gårsdagens bakekveld. Igår var det boller med biter av firkløver. I formiddag er det fine rundstykker, og i ettermiddag blir det pepperkaker. Pepperkakebakingen skal foregå hos bestemor. Sammen med alle jenter og eventuelle damer i slekta. Stort mer koselig og julete enn det kan man igrunnen ikke få det.
En kosefin dag med andre ord. I skrivende stund løper rotteguttene mine rundt på skrotten min. De er så gode med meg. Sånn når de ikke biter meg i tærne, går inn i skapene mine, prøver å stikke ut hver gang jeg åpner hverandadøra, eller leker gjemsel når jeg skal få de inn i buret. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg skaffet meg de fantastiske små. De gir meg masse glede. Og jeg trenger de til å slå ihjel ensomheten.
Jeg koser meg. Virkelig. Idag er den bra dag.

2 kommentarer

larsvegard

18.12.2008 kl.16:15

Lite kunne vært bedre enn at dagen din var bra. Det er sånt som virkelig gjør meg glad <3

Prinsesse Grønn

18.12.2008 kl.20:45

Det er du som gjør dagene mine bra, elskede. <3 Du, min vakre og herlige gutt. <3

Skriv en ny kommentar

hits