GOD TUR!

Imorgen reiser jentene mine fra meg. Jeg liker det ikke. Sånn generelt er jeg lite fan av avskjeder. Jeg syns at når menneskeskapninger har funnet seg til rette i hjertet mitt så har de ikke lov til å bare dra sin vei. Faktisk burde det vært en lov mot slikt. Men det er visst ikke det. Ikke foreløbig. Så jeg får vel bare sitte her da. Levnet av mine søtinger. Jeg er så glad de tar en slik sjanse. Reiser ut i den store verden. For å oppleve. Samle inntrykk, opplevelser, skaffe seg nye venner og nye lærdommer. Gjennom godt og vondt vil jeg fortsatt være her. Sånn om mine søte små skulle finne det for godt å stikke nesa hjemom innimellom. <3

n72097727815874008508
-Vakreste Linn og vakreste Ida

Jeg vet at Ida og Linn kommer til å rocke hele Irland. De kommer til å sjarmere i senk samtlige av mannfolka og alle kvinnfolka vil bli glad i dem. Man kan ikke unngå å bli glad i disse jentene.
Her er det snakk om to jenter som sammen har så mange gode egenskaper at det knapt finnes bedre jenter på jorda. Flotte, fantastiske, livsglade, morsomme, søte, sjarmerende, gærne og herlige jenter.
Det blir rart å ikke ha dem i det gule huset mere. De hører liksom til der.
Men nå skal de altså til Irlandet. Og jeg ønsker dem så mye godt som overhodet mulig.

God tur, jentene mine!

Jeg savner dere allerede. Og er glad i dere for alltid. <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits