Av-knapp.

myarmsarekillingme

Når jeg ser meg i speilet og formelig ser at hjerneaktiviteten er på speed skulle jeg virkelig ønske jeg hadde en maskin som kunne slå meg av litt. Eller iallefall store deler av hjernen min.

"Hvorfor er jeg så tykk? Hva har jeg gjort for å fortjene å være så mislykket? Ingen kommer vel til å savne meg om jeg bare ble borte? Hvorfor kan jeg aldri bli pen nok? Hvordan kan jeg få smertene til å forsvinne? Hvorfor sa jeg så mye dumt igår? Hvordan kan noen like meg når jeg ikke liker meg selv? Hva tenker de der om meg? Hvorfor har jeg så vondt inni meg? Er jeg utakknemlig? Enn om jeg ikke vil bli kjent med dem? Hvorfor er jeg så teit når jeg er med de? Jeg burde gjort mer her hjemme? Jeg burde bli flinkere å spise sunt? Jeg må trene mer? Burde jeg kanskje flytte?"

Slike spørsmål og cirka et par hundre til i samme kategoriene er å finne i topplokket mitt på dager der hjernen er i helspenn. Ikke fordi jeg er så utrolig glad i å gruble på slike frustrerende ting. Heller ikke fordi jeg er gal. Men rett og slett fordi jeg er en djevel på å bekymre meg og enda litt mere djevel på å føle at jeg ikke strekker til.
Det er en fæl ting det der. At jeg ikke føler meg bra nok.
Eventuelt FØLTE. Jeg har funnet mye mere ro, har sakte men sikkert begynt å bli glad i meg selv, og tror faktisk jeg er bra nok til tider.
Men hadde det ikke vært for min elskede hadde jeg aldri klart å komme inn i det sporet som gjør at jeg kan tenke slik. Og selv om det nå er mye enklere å være meg så skulle jeg fortsatt ønske jeg kunne hatt en av-knapp til tider.

Bare for å få litt ro fra meg selv. Enkelt og greit.

5 kommentarer

Zølvi

16.12.2008 kl.21:21

Hei du;)Smarte julebordtips på www.salongen.blogg.no

larsvegard

16.12.2008 kl.22:28

Jeg skjønner akkurat hvordan du har det. Å kunne skru av vanskelige tanker og tunge følelser innimellom hadde vært veldig godt. Ikke at jeg er så mye plaget av sånt for tida - du har nemlig hjulpet meg å bli kvitt det meste av sånt. At jeg kan hjelpe deg med det samme tar jeg som en stor kompliment. Uansett hva du tenker kan du fortelle meg om det, så skal jeg prøve så godt jeg kan å støtte deg så tankene blir lettere. Det skulle jo bare mangle - det er tross alt sånt man gjør for den man elsker.

Prinsesse Grønn

16.12.2008 kl.23:04

Jeg elsker deg mer enn jeg noensinne trodde jeg var istand til å elske noen. For meg er du det vakreste mennesket på jord, både utenpå og inni. Jeg er så takknemlig for all godheten du gir meg. Alt det fine du overøser livet mitt med. Du er helt fantastisk, min elskede. <3

Alexandra Cathrine

17.12.2008 kl.11:03

Kan jeg også få en sånn AV-knapp?

Prinsesse Grønn

17.12.2008 kl.11:33

Om jeg finner ut hvor de selger sånne, så skal jeg skaffe en til deg også. :p

Skriv en ny kommentar

hits