Tårer.

tears

Jeg kan ikke gråte. Jeg har iløpet av de tre siste årene latt være å gråte. Annet enn når jeg har vært hos doktor Rødskjegg. Men min elskede har klart å åpne et rom i meg der tårene får komme ut. Min elskede treffer noe i meg som får fram tårene. Tårer på en god måte. Tårer jeg bare kan la renne fritt. Sånne som gjør følelsene lettere å bære. Jeg trodde aldri jeg kunne tenke på tårer som noe godt igjen. Og forsåvidt henger det fortsatt i meg at jeg ikke skal gråte. Ikke miste kontrollen. Ikke bli trist fordi kaoset da blir så mye større.
Men når kjærest er ved min side er det ikke farlig. Når jeg ligger i armene hans er det greit å gråte. Jeg kan gi slipp på kontrollen. Og kaoset er ikke-eksisterende når han kysser panna mi.
Jeg kunne trengt kjærest her nå. Så jeg kunne fått gråte litt. Jeg trenger å gråte. Men jeg får det ikke til på egenhånd. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå. Det  gjør så vondt inni meg. Jeg vil ikke ha det sånn her. Jeg har så mange tanker jeg ikke tør kjenne på. Angående operasjonen. Jeg vet ikke engang hva jeg burde tenke. Hva jeg vil tenke. Jeg er redd for at om jeg sperrer ting inne så bygger det seg opp til en eksplosjon.
Jeg vil ikke eksplodere. Hva skal jeg gjøre?

4 kommentarer

larsvegard

09.12.2008 kl.20:42

Det er når jeg leser sånt som dette at avstanden blir tyngst å bære, men som jeg skrev til deg på msn tidligere i dag er det jo under tre uker til vi er sammen igjen :D

Prinsesse Grønn

09.12.2008 kl.21:26

Jeg gleder meg mer til du kommer hit enn jeg noensinne har gledet meg til julaften. <3

larsvegard

09.12.2008 kl.21:53

Ja - jula er på en måte bare noe man "må igjennom" før det er på tide at vi møtes :-*

Prinsesse Grønn

09.12.2008 kl.22:02

Ikke saaant. Min virkelige jul starter ikke før du er her med meg. <3

Skriv en ny kommentar

hits