Dagen derpå.

atthebottomofeverything2

Det kjennes ut som jeg har vært på fylla i fjorten dager i strekk. Øynene føles som om det er lim på innsiden av øyelokkene. Får ikke til å våkne idag. Mistenker at det blir litt søvn på sofaen om ikke for lenge. Selv om jeg ikke helt vil. Men forsåvidt vil jeg ikke ha vondt heller. Og ser ikke noe til at det vil gå over med det første. Vil ikke akkurat påstå at kroppen har noe fnugg av  samarbeidsvilje. Så jeg får bare være trøtt. Og smertene skal nok holde taket noen dager framover. Fordi snille legemannedoktoren absolutt måtte bruke meg som sakkosekk igår.

Vamp - Denne Uro

Akkurat nå trenger jeg tankene mine. Jeg trenger angsten og panikken. Jeg trenger den innestengte tristheten. Slik at jeg ikke faller sammen som et korthus i storm. Jeg kan ikke kjenne etter. Om jeg gjør det tror jeg at den mentale helsa mi vil ende opp som ferdigtygd tyggis.
Kjærest har gruppeeksamen idag. Jeg krysser legger og nyrer for at det går bra. Han fortjener at eksamenene behandler han godt nå før jul. Han har gjort det så bra på skolen ellers i år. Så det skulle bare mangle at han faktisk fikk litt igjen for det harde arbeidet med gode karakterer på eksamenene. Jeg er så stolt av han. Han er så smart og så utrolig flink på skolen. Jeg er så heldig som har en så flink kjærest. Han er bare veldig beundringsverdig. Rett og slett.

Du er min inspirasjon til alt godt jeg gjør i livet mitt.

hehascometotakeustoabetterplace2Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits