Du. Jeg. Oss. Alltid.

loveiseverywhere

Jeg er så heldig at jeg har funnet drømmegutten min. Jeg har funnet han som er den avgjørende brikken i puslespillet mitt. Han som gir bildet mening.
Ikke at jeg helt skjønner hvordan jeg kunne være så heldig å få han inn i livet mitt. Men han er der. Og han er min. Og for hver dag som går forelsker jeg meg mer i han. For hver eneste dag elsker jeg han dypere.
Ingen har noensinne gjort meg så lykkelig.
Aldri har jeg klart å bli så glad i meg selv gjennom kjærligheten til noen andre.
Takknemligheten jeg føler over å ha en så nydelig skatt som en del av hverdagen min er ubeskrivelig.
Nå har jeg funnet meningen med livet.
KJÆRLIGHETEN.
Den intense og altoppslukende kjærligheten. Som vekker hver celle i kroppen til liv. Som får hjertet til å banke i et mye raskere tempo enn det noensinne har gjort tidligere.
Ingen har noensinne fått meg til å føle meg så viktig. Fått meg til å føle meg så vakker. Så verdifull. Men han gjør alt det bare ved å se på meg.
Øynene hans er så herlige. Jeg ser all godhet i dem. Jeg ser omsorgen hans. Jeg ser bekymringene. Jeg ser kjærligheten jeg blir så bergtatt av.
Kyssene hans varmer meg langt inn i sjela. Får det til å kile helt ned i tærne mine.
Aldri har jeg turt å forelske meg så hodestups som dette.
Aldri har jeg latt noen få slippe inn i hjertet mitt på den måten han nå har gjort og fortsatt gjør.

profilkjarest

Jeg stoler på han, til tider mer enn jeg stoler på meg selv.
Jeg som har hatt tvil og usikkerhet som mellomnavn har nå mer og mer klart å legge dette bort.
Nå finnes det ikke et snev av tvil i meg. Hvordan kan jeg tvile på noe så varmt og vakkert? Noe så klippesterkt og fantastisk? Det er bare ikke mulig.
Jeg er fortsatt usikker til tider. Men det går mere tid mellom hver gang usikkerheten slipper til nå.
Jeg vet mere nå.
Jeg vet at dette er mannen i mitt liv.
Jeg vet at dette er han jeg vil leve med.
RESTEN AV MITT LIV.
Og det gjør at usikkerheten mister makten sin. Når den dukker opp trenger jeg bare å tenke på hvordan det ville vært å være uten han en dag. Den tanken er så uaktuell at det kan ikke forklares. Jegh ser bare tomhet uten han. Det går ikke å være uten han. Om det skulle oppstå et problem som skulle gjøre at vi står i fare for å miste hverandre, da kan jeg love at alle ville fått se mine same-rødhårete-finnmarks-finne-tyre-gener. Jeg kommer til å sloss. Som jeg aldri før har sloss for noe. Jeg kommer til å gi alt jeg har av styrke, av utholdenhet, av stahet. For jeg nekter å miste han. Det er ikke meningen at prinsessene i eventyrene skal miste prinsene sine. Dette er mitt eventyr. Og jeg kan ikke miste min prins.
Så enkelt er det bare.
Ingen får ta fra meg dette.
Jeg har vært gjennom så utrolig mye vondt i livet mitt. Både psykisk og fysisk. Og det har vært tider da jeg har vært en hårsbredde nær å gi opp alt.
Så når jeg nå får oppleve dette, denne gleden, denne godheten, denne omsorgen, denne gjensidige kjærligheten. Da ser jeg på det som min belønning. Min belønning for at jeg faktisk holdt ut. At jeg fortsatt er her.
Dette er grunnen til at jeg kom meg gjennom alt. Fordi jeg skulle møte denne herlige gutten. Denne mannen jeg beundrer så enormt. Som jeg får stjerner i øynene av å se på. Han jeg ser opp til og vil bli mere som. Han som alltid stiller opp når alle andre ellers har snudd ryggen og gått.
Han som elsker meg når jeg gråter. Han som elsker meg når jeg ler.
Ingen har noensinne gjort meg så trygg. Når jeg ligger i hans armer forsvinner verden. Det finnes ikke vonde ting noen steder. Det finnes ikke ondskap i verden. Det finnes ikke smerter. Det finnes ikke tankekaos eller grusomhet. Fortiden blir bare en tåke. Alt som betyr noe er øyeblikket. Her og nå. Hjerteslagene hans. Pusten. Varmen. Hendene hans som kjærlig stryker ryggen min. Da gir alt mening. Da forstår jeg hvorfor vi er satt her på jorden.
Da elsker jeg han mer enn jeg trodde jeg var istand til å elske noen.
Jeg trodde jeg kanskje kom til å bli glad i noen. Og kanskje jeg til og med kunne elske. Men aldri slik som dette. Aldi så sterkt og så gjennomsyret ekte. Aldri med en slik oppriktighet. Med hele mitt hjerte og all min sjel.
Det kunne jeg ikke engang forestille meg.
Ikke engang i drømmene mine har mannen i mitt liv vært så herlig som min kjærest faktisk er.
Jeg vil gjøre alt som står i min makt for å gjøre han lykkelig. Jeg vil flytte til andre siden av verden.
Jeg vil selge alt jeg eier, jeg vil gi han hele verden.
Om det er det som skal til for å få fram det nydelige smilet hans.
Han er mitt alt. Min drøm. Mitt liv. Min kjærlighet. Min lykke.
Er så takknemlig for alt han gjør for meg.
Alle ordene hans.
At han lager mat til meg.
At han bærer ting for meg fordi jeg ikke skal få ekstra vondt.
At han sitter oppe til langt på natt om jeg er trist, selv om han egentlig må opp tidlig selv.
At han holder rundt meg når jeg har smerter.
At han kysser nakken min når jeg er nervøs.
Han er så mye mer enn jeg noensinne har ønsket meg.
Og jeg elsker han.
Rett og slett.
Elsker han.
Vi bare passer sammen. Så mye bedre enn jeg trodde jeg kunne passe sammen med noen. Jeg visste ikke at det fantes noen som meg der ute i verden. Men han er som meg. Han forstår meg. Og jeg forstår han. Det er så uendelig deilig. At jeg ikke må skjule noe for han. At jeg bare kan være med selv. Uten filter. Uten masker. Bare ekte. Det er en drøm som blir virkelighet. Å ha funnet min bestevenn. Min sjelevenn. Min elsker. Min kjæreste. Han jeg bare kan være en usminket meg sammen med. Uten å frykte at han skal slutte å elske meg. Uten å tenke at han syns jeg er teit. Og om han syns jeg er teit så vet jeg han syns jeg er søt i samme slengen. Det er så befriende. Jeg er endelig meg selv. Fullt og helt. Og jeg liker det. Jeg liker MEG. Det er så deilig. Og så uendelig godt.

withoutyouimcompletelyincomplete

Jeg syns han er den vakreste av alle. I mine øyne er HAN den kjekkeste. Den peneste. Den deiligste. Den smarteste. Den morsomste. Jeg er så utrolig stolt når jeg går ute på gata, hånd i hånd med han. Jeg føler virkelig at jeg har vunnet førsteprisen i alle lotterier i verden. At jeg har all verdens rikdom ved min side når jeg er sammen med han. Ingenting annet betyr noe, så lenge jeg får være med han. Betyr det at vi må bo i et skur i skogen så skal jeg ikke klage et eneste sekund. For da er jeg iallefall med mannen som gir meg lykke. Min inspirasjonskilde til å gjøre ting godt her i livet. Min ståpåvilje. Min smertestiller. Jeg kan ikke bruke nok ord for å forklare hvor viktig han egentlig er for meg. Hvor stor forskjell han utgjør i livet mitt. Hvor mye han påvirker meg i positiv retning.
Nå skal jeg legge meg snart. Drømme om å ha han ved min side.
Takk for at du er min, kjæresten min. Jeg elsker deg. Herfra til evigheten.

ineedmoretime

2 kommentarer

larsvegard

08.12.2008 kl.20:29

Du er bare fantastisk. Jeg har aldri følt meg så verdsatt som jeg føler med deg, aldri så trygg, aldri så forelska. Du får meg til å smile bare ved å være den du er, og jeg elsker deg nå, og føler meg ganske så sikker på at jeg vil elske deg i framtida.

Prinsesse Grønn

08.12.2008 kl.23:56

Det finnes ingen som er finere eller flottere enn deg. Jeg verdsetter deg fordi du mer enn noen fortjener å bli verdsatt. Jeg elsker deg for alt du er og alt du kommer til å være. Du er jo mannen i mitt liv. <3

Skriv en ny kommentar

hits