Dum? Eller bare søt?

funnydogpicturesdogwithbigearsaskswhodumb

Jeg har vært dum. Og er til stadighet dum. Nå er ikke Dumbo dum. Han er bare litt kort. Og motiveres til å nå drømmene sine på tross av motgangen han møter. Ikke at det var det dette innlegget skulle handle om. Det skulle handle om dumme ting jeg har trodd. Nemlig.

-Jeg trodde EMO var noe man kalte andre når de hadde sagt noe morsomt. Sånn fram til EMO-moten hadde pågått i minst ett år.
-Jeg trodde mannen i gata som ga oss penger og godteri da vi var små het SNILLEMANN. Da jeg var seksten fant jeg ut at det muligens ikke stemte helt.
-Jeg trodde alle i Tre nøtter til Askepott hadde forskjellige stemmer på den norske dubbinga. At det ikke var tilfelle oppdaget jeg for et par år siden.
-Jeg trodde man ble sort av å ta på noen som var mørke i huden. Til mitt forsvar var jeg cirka kjempeung da jeg trodde det.
-Jeg trodde en av nabofamiliene mine var vampyrer fordi jeg bare så de etter det var blitt mørkt ute.
-Jeg trodde at om jeg rørte sikringsboksen hjemme så brant huset ned.
-Jeg trodde alle hadde seks besteforeldre.
-For noen dager siden trodde jeg julestjerna mi var ødelagt, skifta pære tre ganger, før en smart sjel påpekte at jeg kanskje skulle skru på lysbryteren som styrer strømmen til kontakten.


Jeg tror til stadighet ting som får meg til å være dum. Men nå ser jeg på dem som søte karaktertrekk. Hihi. Iallefall syns jeg det er søtt sånn i ettertid. Når jeg ikke er så innmari flau mere. Jeg tror alle føler seg dumme til tider. Men heldigvis har jeg fått utstyrt en god del selvironi. Så jeg har evnen til å le av meg selv. Eller med meg selv. Noe som er praktisk i mange situasjoner.

Har du trodd noe dumt/søtt?

4 kommentarer

larsvegard

07.12.2008 kl.00:33

Du er mye mer søt enn du er dum, kjære <3

Prinsesse Grønn

07.12.2008 kl.01:38

Ehm. Takk? Eller noe? :p

Sylvia - InterPals

01.03.2013 kl.17:04

Jada, vi alle har hatt ting vi trodde pá som ikke stemmer med realiteten. ;-) Jeg husker mest fra barndommen min.

1) Av en eller annen grunn sá trodde jeg at fórste kyss var gitt pá bryllupp's dagen din og at om en gang du ble kysset ble du gravid pá momentet etter at du ble kysset av brudgommen. Dette trodde jeg pá fordi noen i barnehagen lekte det pá denne máten, og da giftet de seg, kysset, og sa at ná ble bruden gravid. Jeg husker ikke nár jeg fant ut av at dette var helt feil, men antageligvis skjónte jeg det nár jeg var en del stórre.

2) Jeg trodde at de tre visemenn var udódelige, og siden jeg sá dem noen ganger i Spania, da det er tradisjon at de kommer hver 6. Januar med gaver til barna, sá trodde jeg dette var bevis pá at de ville aldri dó. Men dette var ná ogsá foreldrenes mine sin skyld, fordi de fortalte meg at det var sant at de tre visemennene levde, og jeg trodde pá dette til jeg var 9 ár gammel, for da kom mora mi og fortalte meg at dette var ikke sant. Og som jeg ble sinna pá dem. Men sá var det nok lurt á fortelle meg dette.

Antageligvis har jeg nok mye mer av disse type minner, men akkurat ná kommer ikke jeg pá mere.

Prinsesse Grønn

16.03.2013 kl.00:23

Sylvia: Så søtt at du trodde man ble gravid av å kysse på bryllupsdagen! <3 Hihi!

Skriv en ny kommentar

hits