Møkkadag.

Jeg har en skikkelig dårlig dag. Eller. Dagen fram til sånn klokka syv i kveld var iallefall komplett kumøkk. Nå derimot ser det litt bedre ut. Og morgendagen er pent nødt til å bli bedre, for jeg har masse å ordne her hjemme før min elskede kommer på torsdag. <3 Så det så. Men, tilbake til møkkadagen min.

Jeg hadde først og fremst en natt som skremte meg. Ikke fordi jeg hadde noen vonde drømmer. Jeg drømmer for tiden mest om sære situasjoner med kjæresten min, så det går forsåvidt fint. Men ryggen min har vært helt fjern. Det er som om noe har låst seg. Hver gang jeg prøvde å snu meg var det som om noen holdt meg nede med en jernklo og presset sitron inn i nervene mine. En sviende smerte som jeg våknet av hver eneste gang. Og i og med at vi mennesker har en tendens til å snu oss cirka femti ganger hver natt så kan jeg ikke skryte på meg at jeg har hatt en flott natts søvn.

Ryggen var ikke helt glad for at jeg i det hele tatt valgte å stå opp idag. Smertene slo meg helt ut. Bare det å få på meg klærne var et helvete i seg selv. Det er smerter som om noen slår knute på innvollene, og innvollene i dette tilfellet er ryggraden. Det er ikke greit. Og jeg blir fort utslitt på slike dager. Så jeg måtte sovelalle litt på sofaen utpå formiddagen.

Så begynte jeg å krangle med to mennesker jeg er utrolig glad i. Noe som fikk tårene til å strømme. Det ble bare for mye for meg. Jeg hater å krangle med folk, og iallefall mennesker som betyr så masse for meg som disse to gjør, og fra min side beklager jeg ting jeg må ha sagt feil eller om jeg virka vanskelig. Jeg bare ville ikke ta slike konfrontasjoner idag. Men siden det nå bare ble sånn så legger jeg meg på knær og ber om unnskyldning.
Jenter, jeg er glad i dere. <3

Jeg har faktisk så vondt idag at det skremmer vettet av meg. Mye fordi legen har bett meg kontakte legevakta om jeg faktisk får mere vondt, noe jeg altså har fått. Men også fordi legevakta her er den siste plassen jeg vil dra. Jeg har hatt så vonde opplevelser med det sykehuset her. Jeg tror jeg har et skilt der det står "vennligst behandle meg som dritt, jeg liker det" i panna mi når jeg er innlagt der. Noe jeg syns er kjipt. Mulig jeg er rar, men det er rett og slett ikke slik jeg vil ha det. Om jeg har et så intenst ønske om å bli behandlet dårlig kan jeg sikkert kutte meg opp med en sløv skje her hjemme.

Aaaaanyways.

Det var min møkkadag.
Men som sagt, morgendagen skal bli bedre. Og torsdagen kommer til å bli himmel på jord. <3 Da kommer min nydelige kjæreste hit. På besøk. Til meg! Og han blir her ei hel uke! Jeg er heldigst av alle! <3

3 kommentarer

larsvegard

26.11.2008 kl.08:03

Den ryggen din tror jeg at jeg må ta noen alvorsord med når jeg kommer oppover, for den slags oppførsel som den holder på med nå er jeg ikke villig til å akseptere.

isprins

26.11.2008 kl.14:46

Uff, å ha vodt i ryggen og andre steder er noe dritt..Jeg tror LV kan ta en prat med legevakta og sjukehuset i tilegg jeg :)Håper du har fått sove *ryggvennligklem*

Prinsesse Grønn

26.11.2008 kl.16:17

Lege har jeg snakka med selv. Så det trenger ikke min kjære. Men du kan få være litt streng, kjærest. Det er helt ok.

Skriv en ny kommentar

hits