Kjærlige følelser.

love

Jeg har alltid vært et følelsesmenneske. Et slikt som har bært følelsene på utsiden av meg omtrent. Men de seinere årene har noe forandret seg. Etter en tung nedtur begynte jeg å sperre ting inne. Jeg slutta å være så følsom som jeg har vært. Det er mulig at følelsene skremte meg. At jeg bare ikke turte. Men nå er jeg tilbake. Takket være gutten jeg elsker. Han har åpnet meg. Kommet inn i hjertet mitt og satt plaster på de sårene jeg trodde aldri skulle gro.
Nå tør jeg å kjenne på kjærligheten jeg hadde låst inne i et mørkt rom i meg. Jeg har en fantastisk høst og vinter. For første gang på lenge kjenner jeg den deilige kulda i kroppen når jeg går ute. Jeg hører virkelig snøen knase under beina, jeg ser hvor vakkert det er når det kommer store snøflak som faller tungt ned fra himmelen. Jeg ser verden med detaljer. Og jeg blir så glad inni meg.
Jeg er glad i så mye. Og så mange. Og det er utrolig deilig.
Å være forelska er forresten noe av det jeg trodde jeg ikke kom til å bli igjen. Iallefall ikke lykkelig forelska. Jeg hadde ærlig talt gitt opp litt. Jeg trodde ikke jeg fortjente kjærligheten. Ikke trodde jeg det gikk an å elske meg heller. Men all min tvil og usikkerhet blir slukket av kjæresten min hver eneste dag. Han har gitt meg troen på livet, fått opp øynene mine for hvor vakker verden egentlig er.
Jeg elsker å føle meg så levende som jeg gjør nå. Det er helt utrolig. Jeg er lykkelig.
Og jeg elsker kjærlighetens kraft.
<3

Én kommentar

Sylvia - InterPals

01.03.2013 kl.01:34

Flott skrivi ned alt sammen. Ja, á vaere forelska er virkelig en sá innmari haerlig fólelse :-)

Skriv en ny kommentar

hits