Sløv blogger.

Definitivt. Jeg er rett og slett sløv. Og burde få deng. Eller noe i den duren. Men jeg unnskylder det med at det er fire unger og en pusekatt her i huset. Som alle fortjener mer enn litt av min oppmerksomhet. Dette igjen krever at jeg deler meg i mange iløpet av dagen. Noe jeg er ekstremt dårlig på.

Ryggen min er stygg. Det sier legen min. Jeg vil føye til lista av beina mine er stygge og at hoftene ikke er mye å skryte av de heller. Men iallefall skal jeg til doktormennesket på mandag. Og om han ikke kan hjelpe er det kanskje mulig å avlive meg bak en falleferdig love. Eller lignende. Kanskje?

Imorgen kommer han der fine gutten min hit. Gjett om jeg gleder meg? Eller. Egentlig trenger dere ikke å gjette for jeg kan si sånn med en gang at JEG GLEDER MEG MASSE! Jeg blir mer og mer forelska hele tiden, og for hver gang jeg skal møte han føles det bedre i meg. Jeg er så heldig at jeg nesten blir litt kvalm av meg.

Madrugada på Lørdag blir litt ekstase. Kan man mildt sagt si. Nemlig.

Og sånn ellers. Nei. Ingen ellers.

3 kommentarer

larsvegard

13.11.2008 kl.22:06

Du må ikke bli kvalm, kjære. Etter en stund uten hell fortjener du noe som kan veie litt opp for det ;)

Prinsesse Grønn

14.11.2008 kl.10:49

Sant nok. Jeg fortjener faktisk å ha det litt sånn der bra. Og du er sånn der bra for meg. Så jeg fortjener kanskje deg? :)

larsvegard

16.11.2008 kl.13:10

Det syns jeg faktisk du gjør - i alle fall om du syns at jeg fortjener deg også.

Skriv en ny kommentar

hits