Kjærligheten.

xx

Denne uka kunne vært den mest forferdelige uka i livet mitt.
Men den ble aldri det. Smertene har i aller høyeste grad vært tilstede.
Jeg har grått bitre tårer og jeg har vært hinsides denne verden grunnet diverse vondter og dumme mennesker.
Men hva er da bedre enn å ha en kjæreste som er så deilig fantastisk?
En kjæreste som ikke forsvinner selv om jeg plages så mye som jeg gjør.
Jeg innrømmer at jeg får dårlig samvittighet for at jeg har kapret en så god gutt og at jeg ikke kan ha fokus hundre prosent på den kjærligheten jeg vil gi han.
Da jeg ble operert og våknet fra narkosen husker jeg at kjæresten min var det første som var i tankene mine. Jeg måtte få sendt han ei melding. Jeg måtte høre fra han. Jeg trengte han så sårt. Jeg følte meg så liten og aleine. Som om han var den eneste medisinen som kunne gjøre meg frisk.
Og all ære til gutten min. Som har brukt tida si på å sende meldinger med en sytende meg mens jeg har vært innlagt. Han kunne ha stukket halen mellom beina og kommet seg vekk fra meg, men han gjør det ikke. Istedet får han smertene mine til å bli noe jeg ikke trenger å fokusere på. Han får den ustelte og lettere mørbanka kroppen min til å føles som en supermodell. Han gjør slik at jeg bare må se på meg selv som ei prinsesse.
Jeg fatter ikke hva han har gjort med meg. Men han har vekket følelser i meg som jeg ikke trodde eksisterte.
Han har fått meg til å tenke på en måte jeg ikke visste jeg kunne tenke.
Kjærligheten jeg føler for han vokser bare og blir bare mer og mer intens hele tiden.
Ingen aner hvor heldig jeg er som har fått han inn i livet mitt. <3


Jeg gleder meg til å våkne hver eneste dag jeg kan kalle meg jenta di, kjæresten min.
Måten du har vært med meg denne uka. Så perfekt. Så over all forventning. All omsorgen du har vist meg. All varmen. Alle de gode ordene. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Jeg tør ikke tenke på det engang.
Du fyller meg med en livsvilje og en drøm om ei framtid som er slik jeg ikke hadde tenkt at den kunne bli noensinne. Å endelig ha funnet meg selv takket være deg er ganske så deilig. Og jeg vil ikke miste det med det første. Vil ikke miste deg.
Av alt i verden vil jeg du skal forstå hvor glad jeg er i deg. Jeg vil du skal se hvor unik du er som har klart å komme inn i mitt hjerte. Jeg vil vise deg at jeg kan gjøre livet ditt godt. At jeg har så mye kjærlighet å gi deg at du vil føle deg som prins over hele verden. Jeg vil tørke tårene dine når du gråter, smile når du smiler, jeg vil kysse vekk smertene dine, holde deg i armene mine når verden kan være skremmende. Jeg vil lære av deg. Og jeg vil vise deg at godheten i deg er så fantastisk at den gjør meg til et godt menneske.
Jeg er så mye mer enn glad i deg, kjæresten min.
Takk for at du stiller opp for meg. Du er tvers igjennom helt fantastisk.

From This Moment.

sw5kip

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits