Virrvarr.

n37526399324012768187
Jeg liker ikke måsene. De er tilbake igjen. Mannssterke og irriterende som aldri før. Men nå reiser jeg snart fra dem. Da kan de herje nøyaktig så mye de vil på det stakkars taket mitt.

Heroes er imponerende spennende. Jeg trodde ikke jeg likte slikt. Men jeg også vil ha superkrefter. Såpass kan man vel ønske seg vel?

Husarbeid er virkelig ikke min ting. Faktisk er det så gjennomført kjedelig at jeg spyr litt. Men jeg vill jo komme hjem til en finfin og ryddig kåk. Og siden ikke folk akkurat har veldig lyst til å gjøre det for meg så må jeg pent gjøre slikt selv. Hva med selvrensende ting? Gulv som støvsuger seg selv og klær som blir rene uten en tur i vaskemaskinen? Jaa? Nei? Ikke det nei.

Snart reiser jeg til Tromsø. Jeg er nesten klar. Jeg tror jeg har lagt fram altfor mye bagasje. Flyet kommer til å hate meg. Og jeg kommer til å hate flyet. Hvem i all verden reiser klokken SEKS om morningen?

Bestemor skal lage pizza idag. Om noen timer kommer jeg altså til å være så stappende mett at jeg dævver litt. Og gjett at jeg gleder meg!

Det er kaldt. Skjelettet mitt har gåsehud herfra til Tana.

Nå må jeg slenge på en maskin til med klær. Teite klærne.

3 kommentarer

Sylvia - InterPals

20.02.2013 kl.01:10

En skulle nok á ha gjort rydding og husarbeid pá samme máte som Mary Poppins, ikke sant? ;-)

Prinsesse Grønn

20.02.2013 kl.21:07

Sylvia: Ja, litt magi hadde ikke gjort noe.. :p

Sylvia - InterPals

22.02.2013 kl.01:52

Jeg husker da jeg sá pá Disney's Mary Poppins da jeg var lita, at jeg ónsket at det virket pá den máten. ;-)

Rart nok det her, fordi fór storesóstra mi sa til meg at rydding av rom er kjedelig, sá syntes jeg at rydding var góy. Men det var pá det momentet da storesóster sa at rydding er sá kjedelig, at jeg plutselig begynte á tenke det samme sjólv.

Er ikke dette litt rart at sósken kan noen ganger ha et sterkt innflytelse over deg, spessielt nár du er mindre?

Skriv en ny kommentar

hits