Forandringer i smertebildet mitt.

Jeg begynte plutselig å tenke litt. På kroppen min. Og jeg fant ut at jeg burde skrive ned hva som har forandret seg i det siste, siden jeg faktisk har funnet ut at det har vært vesentlige forandringer.

Jeg har fått smertepunkter. Oppå fotbladene, på siden av fotbladene, i "tommelrøttene", i skuldrene, i overarmene+++

Jeg har ekstremt mye vondt i høyrebeinet. På utsiden og framsiden av låret, i hele leggen. Smertene er der OFTE. Og de forandrer seg daglig. Noen dager pulserer smertene. Andre dager stråler de. Mens de innimellom bare ER der. Og det kjennes ut som at smertene ligger inni skjelettet til tider.

Foten min sovner oftere. Nå helt ut i tærne. Og opp til nesten midt på låret. Den blir bare borte. I alle situasjoner. Når jeg står, ligger, sitter og går. Ekkelt. Og ubehagelig. Rett og slett.

Og hoftene mine. De kjennes betente ut hele tiden. Det er vondt å ligge på dem, og vondt om jeg kommer borti dem litt for hardt....

Også ryggen da. Den er så øm at jeg såvidt kan ta på den. Og smertene er så intense til tider at det gjør vondt å trekke pusten. Som om smertene presser sammen lungene mine. Jeg har vondt helt opp til midten av ryggen sånn cirka. Jeg kan ikke stå i mere enn to-tre minutter før smertene slår inn, og jeg kan ikke sitte i det hele tatt omtrent.... Og søvn er visst ikke særlig populært det heller....

Alt er blitt så rart. Og smertene i musklene sier alt om min psykiske tilstand for tiden. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre.... Jeg er så oppgitt. Og jeg hater at smertene forandrer seg. Kan de ikke bare være stabile?
Jeg hater at jeg må bo i min egen kropp....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits