Kaos.

Jeg sover ikke. Og når jeg gjør det så blir jeg sliten. Mon tro om jeg går i søvne? Sånn siden jeg er så ferdig menneske når jeg våkner om morgenen?

Har forresten store mengder møkkamåker på taket mitt. De bor der. De lever der. De er bråkete og svært grusomme. Og jeg hater dypt og inderlig.

Mamman min er helt fantastisk. Hun er så fin å ha. Jeg er så glad i henne. Så inderlig og veldig glad i henne. <3

Politikere er svært frustrerende skapninger. Går de på en politikerskole der de lærer å snakke det rare språket sitt? Og har de fag om hvordan de skal lage lengst mulige setninger? Jeg tror ikke politikk er min ting.

Føler for at det skal være mørkt når jeg sover. Eller sånn generelt at det blir mørkt om kveldene. Det hadde passet meg best. Og de stakkars småfuglene. Når sover de egentlig sånn når det er lyst hele døgnet?

Æh. Vondt ooooveralt i kroppen. Det har blitt så mye verre de siste dagene. Jeg skjønner ikke. Hva gjør jeg galt?
Har jo ikke lyst på MERE smerter. :(

Og. Ja. Så altfor mye.

KAOS.

3 kommentarer

Sylvia - InterPals

20.02.2013 kl.00:44

Enig med hva du sa om politikere. Har alltid synes de er sá kjedelige, og de vaerste er at de prater mer enn hva de gjór med saken. ;-) :-(

Prinsesse Grønn

20.02.2013 kl.21:05

Sylvia: Det skal sies at jeg er blitt veldig mye mer opptatt av politikk nå. Nå ser jeg gjerne politikerdebatter og ser det som spennende. :)

Sylvia - InterPals

22.02.2013 kl.01:40

Ok. Ja, forandringer kan jo ná ogsá skje. ;-) Det er ná greit om du er blitt mer opptatt av det ná.

Jeg fortsetter med á synes de er mest slitsomme og kjedelige, politikk er ikke min greie. Sjólv om det er noen politikkere som har bra ting. Men sá mange av de kan lett skifte mening og holdning til ting de stóttet eller var i mot tidligere.

Kommer litt an pá situasjonene. De kan sjólvsagt forandre seg, Men en ting er á gi masse gode lófter, og nár de blir valgt av folket, á sá á plutselig forandre seg og snu om pá alt det de lovet sá godt og kjaert for landet og dets folk.

Er ná fint at du ser det som spennende da. Det er ná det som er viktigst i at du liker det. :-)

Skriv en ny kommentar

hits