Sårbarheten.

http://www.youtube.com/watch?v=rGAHflzfACo

Denne sangen er helt enorm. I ordets rette forstand. 
Den skriker høyt, samtidig som den hvisker.
Den klorer men gir meg kjærtegn.
Den gjør meg kald og varmere enn jeg har vært før på samme tid.
Styrken og sårbarheten i den er overveldende.
FANTASTISK.

Jeg kjenner på sårbarheten i kveld. Ikke sånn veldig. Det blir for mye om jeg kjenner veldig etter. Så jeg holder meg på overflaten av det som er vanskelig. Men jeg er nær det.
Tristheten har forfulgt meg den siste tiden. Uten at jeg har vært helt klar over hvorfor. Den bare er der. Og den forsvinner ikke om jeg kjefter på den. Så kanskje det ikke er så dumt å ta og føle litt på hva den vil meg?
Kan vel ikke si at jeg har vært særlig tøff den siste tiden. Det er så vanskelig å være nær det man føler. Iallefall når følelsene ligner på noe som tidligere har skremt meg.
Om jeg kunne forsvinne litt hadde jeg gjort det. Ikke fysisk. Mere på et åndelig plan. Forlatt meg selv.
Latt alt ligge. Det er en så utrolig enkel løsning. Men enkle løsninger fungerer ikke. Ikke om man ser langt fremover. Ikke at jeg ser særlig langt for tida.... Jeg vet ikke helt.


Tror jeg mest av alt føler meg hjelpesløs og savnet i meg selv. Forsvunnet i intet. Forsvunnet i alt.

2 kommentarer

magenta

19.04.2008 kl.10:48

Kjempe nydelig sang!!!! Har du sett filmen "så som i himmelen" bra den og! Hilsen Karen,som har vært å snust litt i bloggen din;) Du skriver så bra Pia.Alltid gjort det du;)

19.04.2008 kl.11:41

Ja, jeg har sett den filmen opptil flere ganger, den er kjempeflott. Den sangen er bare helt fantastisk, hadde den litt på repeat igår. :pSå koselig at du har vært innom da, Shakira. ;)

Skriv en ny kommentar

hits