Edru kveld på byen.

diddlcard27

Sånn cirka en av de aller beste byturene jeg har vært med på. Og jeg hadde ikke en dråpe alko i kroppen. Imponerende. Klart måtte det bli litt bråk når det krydde av sånne millitærmenn ute, men ser man bortifra det var kvelden nært opp mot perfekt. Jeg har kosa meg så mye idag at jeg er usikker på om jeg i det hele tatt har lov til å kose meg mere dette året. ;) Uten tvil har jeg noen av de flotteste og mest verdifulle vennene ei jente kan få tak i. Jeg blir så glad rundt alle de fine menneskene mine. Tilogmed når de er fulle. Og det er igrunnen et under. Siden sjarm og alkohol sjeldent har noe med hverandre å gjøre. :)
Det er nesten så jeg ikke helt vil ta kveld. Sånn fordi jeg har hatt det så fint idag. Meeen. Jeg er trøttest av alle omtrent. Så det er vel snart på tide å ta en nærmere titt på innsiden av øyelokkene mine. ;)
Forresten så jeg Mikkel Gaup idag. Noe jeg er glad for. Kjenner nemlig jeg hadde blitt lettere grinete om alle unntatt jeg hadde sett han. Så det så.

diddl12

3 kommentarer

Sylvia - InterPals

03.02.2013 kl.13:48

Diddl! Syns det er sá sótt med Diddl! :-) Smeltet nár jeg ápnet opp denne bloggen, og da mitt fórste blikk kom over Diddl! Diddl er sá Digg! Awwww! ;-) :-D

Prinsesse Grønn

20.02.2013 kl.00:33

Sylvia: Jeg hadde en periode der jeg var veldig hekta på Diddl. :)

Sylvia - InterPals

22.02.2013 kl.02:15

Jeg er fortsatt hekta pá Diddl ná ogsá! ;-) Er ikke akkurat sá hekta pá Diddl ting sánn som Diddl bamser, og andre samle ting. Jeg liker best Diddl Brevpapir som jeg bruker nár jeg skriver til brevvenner. Jeg har ná ogsá en Diddl Vennebok :-) Har ogsá en Diddl Bamse da.

Skriv en ny kommentar

hits